INA előfizetésünkön! 2024 . június kezdődően.

szerezd meg a korai hozzáférést most.


Kérjük, adja meg az alábbiakban az e-mail címét, és legyen az elsők között, akik csatlakozhatnak.

Mi az az INA előfizetés?

1. -50% kedvezmény

Ön választja ki a kívánt termékeket - mindig 50%-os kedvezménnyel.

2. Szállítás és lemondás

Választhat 30, 45 vagy 60 naponkénti szállítást. Bármikor leiratkozhatsz 1 gombbal.

3. Ajándékok több mint HUF38005 értékben

Az INA előfizetés részeként évente több mint HUF38005 értékű ajándékokat kapsz.

4. Személyes előfizetési fiók

Az előfizetés után kap egy fiókot, amelyről megváltoztathatja a dátumokat, kihagyhatja a saját kiszállítását, és 1 gombnyomással megváltoztathatja a termékeket.

INA előfizetés

Minden, amit tudnia kell:

Képzeld el az INA-előfizetést, mint az organikus kozmetika Netflixét - de egészségesebb számodra. Kiválaszthatod az INA termékeket, amelyeket szeretnél házhoz szállítani minden 30, 45 vagy 60 napban.

Mint családunk értékes tagja, a teljes előfizetési időtartam alatt 50% kedvezményt kapsz a feliratkozásodban szereplő termékekre. Feliratkozhatsz bármely termékre, amelyet szeretnél (akár csak egy is lehetséges!).


*Ingyenes szállítást kapsz HUF 19999 feletti rendeléseidre!
*Nem tudsz ingyenes terméket hozzáadni az előfizetésedhez.

50% KIÁLLÍTÁS az előfizetésedben szereplő összes termékre a teljes időtartamra.
Exkluzív AJÁNDÉKOK összesen több mint 38039 Ft/év értékben.
Személyes figyelem és gondoskodás.

Az INA-előfizetés évente csak kétszer, júniusban és novemberben érhető el. A feliratkozási időszak két napig tart, vagy addig, amíg az összes rendelkezésre álló hely el nem telik. Ezen időszakokon kívül nem fogadunk új tagokat. Célunk, hogy egyedülálló és különleges élményt nyújtsunk a közösségünk tagjai számára.

Igen, bárki csatlakozhat az előfizetéshez, de csak korlátozott számú hely áll rendelkezésre. A helyek teljes számát néhány héttel az előfizetés megnyitása előtt jelentjük be.

Ha szeretnéd biztosítani a korai belépést, és mindenki más előtt bejutni, kérjük, hagyd meg az e-mail címedet az alábbi linken:
https://www.inaessentials.hu/pages/korai-hozzaferesu-ina-elofizetes

A személyre szabott előfizetéses doboz ára az Ön által választott termékek számától és típusától függ. Az Ön által kiválasztott összes termék azonban a teljes előfizetési időszak alatt 50%-os kedvezményes áron lesz elérhető a normál árból. Ez azt jelenti, hogy az összes olyan termék esetében, amelyet az előfizetéses dobozába választ, a normál ár felét megtakarítja.


Ön a termékek kedvezményes árát és a szállítási költséget fizeti, ha a rendelés összege nem éri el az HUF19999. Nincs további díj vagy kötelezettség.

Automatikusan bankkártyával/hitelkártyával vagy PayPal-on keresztül. A fizetési határidő az Ön által választott szállítási ütemezéstől függ. Nem kell előre fizetnie az összes következő hónapra, hanem csak az első szállításra az előfizetéskor. Az egyes további szállítások költségét automatikusan levonjuk a kártyájáról közvetlenül a szállítás időpontja előtt.Szállítási ár és fizetés:

Legfeljebb HUF19999 rendelés esetén:
-DPD - Standard- 1 499,00 Ft

HUF19999 feletti rendelés esetén - INGYENES szállítás :)

Minden első előfizetéses dobozt a megrendelés befejezése után azonnal elküldünk. A többi kiszállítás az Ön által kiválasztott szállítási időszaknak megfelelően történik. Minden dobozt munkanapon szállítunk ki.

1.Oldalzár:
Az előfizetés megnyitásának napján az oldal 12:00 órakor zárva lesz. Azok, akik az korai hozzáféréshez
https://www.inaessentials.hu/pages/korai-hozzaferesu-ina-elofizetes regisztrálták az e-mailcímüket, aznap ugyanazon a napon egy titkos jelszót kapnak e-mailben. Ezzel a jelszóval be tudnak jelentkezni az oldalra és hozzáférhetnek az előfizetéshez.2.Oldal feloldása:
Este 19.00 órakor feloldjuk a weboldalt mindenki számára. Ha még vannak szabad helyek, bárki csatlakozhat az előfizetéshez. Januárban az első indításunk során a helyek 70%-a elfogyott az KORAI hozzáféréshez során. Ezért javasoljuk, hogy hagyja meg e-mail címét az előzetes hozzáférési űrlapon, amely elérhető https://www.inaessentials.hu/pages/korai-hozzaferesu-ina-elofizetesAz Előfizetés addig zárul, amíg az összes rendelkezésre álló hely be nem telik, vagy 2 nappal a megnyitás után.

Te választod:
Minden 30 nap
Minden 45 nap
Minden 60 nap

Amikor befejezi az első előfizetési megrendelését, automatikusan aktiválódik a személyes előfizetési fiók. Ez a fiók lehetővé teszi az előfizetés egyszerű kezelését, például a termékek vagy szállítási napok szerkesztését, a szállítások kihagyását vagy a leiratkozást. Kapni fog egy e-mailt a fiókjával kapcsolatos további információkkal.


A fiókodba való bejelentkezéshez látogass el a weboldalunkra, kattints a menüben az "INA Előfizetés" lehetőségre, majd válaszd ki a "Feliratkozási Fiók" opciót. Add meg az e-mail címedet és a kódot, amit e-mailben vagy SMS-ben küldtünk neked.

Megteheti :) A termékeket vagy a szállítási napokat mindig szerkesztheted az előfizetési fiókodból. Így egyetlen kattintással kihagyhatsz egy szállítást (feliratkozva maradsz), megváltoztathatod a szállítási napot (ha például szabadságon vagy!) vagy leiratkozhatsz. Reméljük, hogy sokáig velünk maradsz! ❤️

Nem, promóciós kódok nem érvényesek az előfizetési megrendelésekre.


Mi történik, ha nem kapom meg a küldeményt, vagy más problémám van?
Nyugodtan lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálati részleggel ITT. Bármikor szívesen segítünk Önnek.

IRATKOZZON FEL A KORAI HOZZÁFÉRÉSÉRT A KÖVETKEZŐ, 2024. JÚNIUSI MEGNYITÓRA.