Skip to content

HUF19999 felett - Ingyenes szállítás

Kosár

A kosarad jelenleg üres.

Nem tudja, hol kezdje?

1. SZÁLLÍTÉS

1.1 Mennyibe kerül a szállítás?

⚬ 1 499 HUF. 

1.2 Mikor ingyenes a szállítás?

⚬ Amennyiben 20515,93 HUF felett vásárol a szállítás teljesen INGYENES.

1.3 Mennyi ideig tart a szállítás?

⚬ 2-3 nap
Ha a szállítás késik, keressen fel bennünket: ITT


1.4 Milyen szállítóvállalatokkal dolgoznak együtt?

⚬ DPD futárszolgálat

1.5. Mit tegyek ha nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt?

⚬ Keressen fel bennünket : ITT

1.6. Mit tegyek, ha nem azt a terméket kaptam, amit rendeltem?

⚬ Mivel mi is emberek vagyunk, így mi is hibázunk - mikor hibázunk, azonnal készen állunk a hibáinkat kijavítani! Abban az esetben, ha rossz terméket kapott vagy esetleg hiányzik egy termék, írjon nekönk ITT

1.7. Hol tudom figyelni a rendelésemet? 

⚬ Az alábbi linken: HERE

2. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK ÉS VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

2.1. Milyen fizetési opciók vannak?

⚬ A rendelése során fizethet kártyával vagy utánvétel segítségel. 

2.2. Mit tegyek, ha nem vagyok elégedett a termékeimmel? Visszakaphatom a pénzemet?

További információért kérjük, nézze meg visszatérítési szabályzatunkat ITT.

3. KEDVEZMÉNYEK

3.1. Miért nem működik a kedvezménykód? 

 ⚬ Vásárlásonként legfeljebb 1 kódot használhatsz (akár a felugró ablakból adhatsz hozzá akciós termékeket, akár a végén adhatsz hozzá egy kedvezménykódot). Ha csak egy kódot ad hozzá, és az továbbra is érvénytelen, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz: ITT

3.2. Hogy használhatom fel a kedvezménykódot

⚬ A vásárlás utolsó lépésénél a fizetésnél használhatja fel.

4. TERMÉKEK

4.1. Kik használhatják a termékeket?

 Gyerekek, Csecsemők, Kismamák, Anyukák, akik szoptatnak - Termékeink többsége teljesen természetes, nem tartalmaz adalékanyagot (hacsak nincs feltüntetve), így kiválóan alkalmas minden vásárló számára – még a legkisebbek számára is. Azonban mindig azt javasoljuk, hogy a termékeket csak allergiateszt után használja – vigyen fel egy kis mennyiséget a termékből a könyökének gyengéd oldalára, és figyelje meg, nem jelentkezik-e reakció. Ne feledd, néha nem mi választjuk a gyógynövényt, hanem a gyógynövény választ minket :)

 Nők, férfiak, tinédzserek - Termékeink többsége teljesen természetes, semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, így minden vásárló számára kiválóan alkalmas. Azonban mindig azt javasoljuk, hogy a termékeket csak allergiateszt után használja – vigyen fel egy kis mennyiséget a termékből a könyökének gyengéd oldalára, és figyelje meg, nem jelentkezik-e reakció. Ne feledd, néha nem mi választjuk a gyógynövényt, hanem a gyógynövény választ minket :)

⚬ Alkalmas allergiások/cukorbetegek/asztmások számára - Termékeink többsége teljesen természetes, semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, így minden vásárló számára kiválóan alkalmas. Krónikus betegségek és bizonyos egészségügyi állapotok esetén javasoljuk, hogy az InaEssentials termékek használata előtt konzultáljon orvosával. Ezenkívül mindig azt javasoljuk, hogy termékeinket csak allergiateszt után alkalmazza – tegyen egy kis mennyiségű terméket a könyökének gyengéd oldalára, és figyelje meg, nem jelentkezik-e reakció. Ne feledd, néha nem mi választjuk a gyógynövényt, hanem a gyógynövény választ minket :)

⚬Más kozmetikai termékekkel kombinálva - Mivel termékeink többsége teljesen természetes, ezért más kozmetikai szerekkel kombinálva is használható. A végeredményt azonban nem tudjuk garantálni.

⚬ Bizonyos gyógyszerekkel és kezelésekkel kombinálva - Mivel termékeink többsége teljesen természetes, ezért más termékekkel kombinálva is használható. A végeredményt azonban nem tudjuk garantálni.

⚬ Ha nem természetes a hajszínem - Hajápoló termékeink nem tartalmaznak olyan összetevőket, amelyekről ismert, hogy befolyásolják a hajfestést.

4.2 Szag, illat?

⚬ Miért van a termékeknek szokatlan illata? - Az InaEssentials vizeinket a frissen betakarított gyógynövények elsődleges vízgőz-desztillációjával nyerjük. Termékeinket nem dúsítjuk további hagyományos aromákkal és parfümökkel, nem avatkozunk be a tulajdonságokba, nem adunk hozzá tartósítószereket, stabilizátorokat. Amit kapsz, az tiszta természet egy palackban. Így tudjuk garantálni biovizeink legjobb minőségét.

⚬ Miért eltérő az illata ugyanazon termékeknek? - Ez a bizonyíték arra, hogy termékeinket olyan tisztán tartjuk, amennyire a természetből származnak :) Gyógynövényeinket Bulgária különböző helyein termesztjük, ahol a mikroklíma, a talaj tulajdonságai és egyéb mezőgazdasági tényezők változhatnak. Így az egyes betakarítások biokémiai tulajdonságai is kissé eltérőek, és finom különbségek figyelhetők meg ugyanazon termék különböző palackjai között.

⚬ A termékeink közötti különbség miatt egyáltalán ne aggódjon- egyszerűen nem vagyunk érdekeltek abban, hogy mesterséges aromákat vagy színezékeket adjunk hozzá termékeinkhez az egységesítése érdekében. Szeretnénk Önnek a legjobb minőségű, egyenesen a természetből származó termékeket kínálni, olyan tisztán, amilyen tisztán a gyümölcsöző bolgár föld teszi őket.

4.3 Hogy használjam a növényi vizeket?

⚬ Az arcra és a testre - Vigyen egy kis mennyiséget bőrére vattakorong segítségével és vigye fel az érintett területre.

⚬ A vizeket az egész testre alkalmazhatod. Nem kell lemosni. A vizeket egy nap folyamán többször is használhatja, bőrállapotától függően. További személyre szabott útmutatásért forduljon csapatunkhoz.

⚬ A vizek többségét használhatja tonikként vagy sminkalapként, mielőtt az arcápoló készítményét felvinné.

⚬ Több víz használata esetén azt javasoljuk, hogy legalább 15-20 perces időközzel vigye fel őket, hogy az egyes termékekben lévő hatóanyagok behatolhassanak az epidermiszbe és végezzék a dolgukat :)

⚬ Hajra - Permetezze a vizet a fejbőrére, a gyökerekre, és gyengéden masszírozza a fejbőrébe néhány percig. Hagyja pihenni. Nem kell lemosni, mert gyorsan megszárad, az aroma pedig néhány perc alatt elillan.

⚬ A vizeket a nap folyamán többször is használhatja, bőrállapotától függően. További személyre szabott útmutatásért forduljon csapatunkhoz.

⚬ Körmök- A vizet közvetlenül a körmökre permetezheti.

⚬ Készíthet egy kis ujjbegyfürdőt is, és áztassa körmeit néhány percre a vízben.

⚬ Javasoljuk a körömborogatást is – áztasson a vízbe vattakorongokat és vigye fel a körmére.

4.4  Jaké produkty doporučujeme na problémy s pokožkou a vlasy?

Naše produktová řada RoutINA, podpořená klinickými testy a silou přírody, vám poskytne komplexní péči a trvalý účinek.


4.5 Számít, hogy milyen típusú bőröm van?

⚬ Igen. … keressen fel bennünket itt, további kérdés esetén: ITT

4.6 Kérhetünk minkákat? 

⚬ Növényi vizekből - nem; termékeink javasolt tesztelési ideje 14 nap