Biztonságos és Gyors Szállítás

Fizetési módok:

Kártyás fizetés

Utánvétel

A szállításokat a Magyar Posta és a Express one futárszolgálat végzi. A munkanapokon 14:00-ig fogadott rendelések esetén a szállítás 1-2 munkanapon belül történik.

Szállítási árak:

Futárszolgálat - 1499 HUF

INGYENES szállítás rendelések esetén 19 999 HUF felett

Utánvétes fizetési mód esetén (199 HUF) plusz díjat kell fizetni, amelyet átvételkor kell fizetni.

Garanciánk: Az Ön Elégedettsége

Reméljük, hogy teljes mértékben elégedett a termékünkkel. Amennyiben mégsem lenne megelégedve, az alábbiakban tájékoztatjuk a visszaküldéssel kapcsolatos jogairól :)

☑ FAMILY GARANCIA - Amennyiben 90 napig (3 hónap) használja a RoutINA™ termékünket, és nem észlel kívánt eredményt, teljes visszatérítésben részesül + ajándékba kap egy 15000HUF értékű, általa választott bioterméket!

Fontos tudni: A visszatérítési garancia csak a 3 hónapos kiszerelésű termékünkre érvényes. Ha 2 hónapos kiszerelést választ, és az 1 hónapos használat után nem aktiválja, nem áll módunkban a visszatérítés.

Jelenleg nem minden termékünk visszatéríthető webshopunkban. A visszatérítési garancia kizárólag a 3 hónapos RoutINA™ termékre vonatkozik.

Fontos: Ha Önnek bármilyen okból kifolyólag nem lenne megfelelő a termékünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden vásárlónk megelégedettsége számunkra rendkívül fontos.

KÖVESD A RENDELÉSED