Skip to content

HUF19999 felett - Ingyenes szállítás

Kosár

A kosarad jelenleg üres.

Nem tudja, hol kezdje?

EGY IGAZ TÖRTÉNET A CSALÁDI MÁRKA MÖGÖTT...


"Egy történet kudarcról, sikerről, szomorú és boldog pillanatokról. Szeretnénk a lehető legnyitottabbak lenni az ügyfeleink felé, és valóban úgy érezni, hogy ők is a családunk részei!" - Veselina Ralcheva

AZ INAESSENTIALS TÖRTÉNETE

A kezdet...

Anno 1999-ben házas voltam, és volt 2 gyönyörű gyermekünk. Én zenét tanítottam, a férjem pedig tűzoltó volt. Változásra vágytunk, de nem tudtuk, mi lenne megfelelő számunkra. Egy nap, miközben a férjemmel autóztunk, a semmiből azt mondta nekem: "Termesszünk rózsát és levendulát". Ez egy olyan hagyomány volt, amely a szülővárosunkban már réges rég sajnos feledésbe merült. Nagyon szkeptikus voltam, azonban valamiért mégis igent mondtam. Abszolút amatőrökként kezdtük a szüleink anyagi segítségével. Befektettünk 4 nagy kertbe és egy kis szeszfőzdébe. Nem sokkal később terhes lettem a harmadik gyermekünkkel, és nagyon féltünk, hogy mi lesz ezután.

Egészen 2007-ig nagy veszteségünk volt, és nagyon féltünk. Még emlékszem, mikor a 3. gyermekem, Elena megkérdezte tőlünk: "Szegények leszünk, ha veszek egy cipőt?". Az anyagi helyzetünk nagyon rossz volt. Csodálatos minőségű termékeket gyártottunk, de nem volt piacunk ezen termékek számára.
Minden megváltozott 2007-ben, amikor Bulgária belépett az EU-ba, és végre piacot találtunk termékeinknek. 2013 volt az az év, amikor végre nyereség érkezett a bankszámlánkra,14 évnyi nehéz munka után.

 "Ez az élmény megváltoztatta az életünket, és elhitette velünk, hogy ha minden energiánkat, szeretetünket és hitünket beletesszük valamibe, akkor az egy napon virágozni fog."

AZ IGAZI MÁRKA MEGSZÜLETETT

InaEssentials

2019-ben a fiam kitalálta, hogy készítsünk egy webáruházat, és kínáljuk termékeinket online az InaEssentials márkanév alatt. A semmiből elkezdtek jönni a megrendelések, a férjemmel és a lányaimmal együtt alkalmazkodnunk kellett. Én gyorsan átvettem az adminisztrációt, Elena és Maria - a közösségi médiát és az ügyfélszolgálatot, a férjem, Nikolaj pedig a gyártást. Mi voltunk a családi vállalkozás teljes egészében. :) 

Az InaEssentials eredményei és a bolgár és más uniós piacokról érkező elképesztően pozitív visszajelzések miatt 2020-ban megkaptam az első "Az év biogazdája" díjat, ami hatalmas dolog volt számomra, mivel tudtam, hogy mennyi erőfeszítés, álmatlan éjszaka és félelem vezetett ehhez a pillanathoz. ❤️

INAESSENTIALS KÜLFÖLDÖN

Családi márkánk 2019 óta folyamatosan növekszik. Büszkék vagyunk arra, hogy 18 EU-s országban jelen vagyunk. 

TERMÉKEINK

Háromgyermekes anyaként tudom, mit jelent felelősségteljesnek lenni és gondoskodni gyermekeinkről, családunkról. Mi pont így bánunk a kozmetikai termékeinkkel is. Minden termékünk a saját kertünkből származik, amelyet biogazdálkodással termesztünk.

Terményeinket saját lepárlóüzemünkben dolgozzuk fel, a végtermékeket pedig a saját gyártóüzemünkben állítjuk elő. Ez a zárt körforgás számomra elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a nevemmel állhassak olyan valami mögött, amit a magtól a végtermékig látok és ellenőrzök. Ez a termék, olyan amit otthon a családommal együtt használok, és amit a második családomnak - csodálatos ügyfeleinknek - is kínálok!

Családi vállalkozásunk több mint egy évtizede ökológiai gazdálkodással és illóolajos magvak feldolgozásával foglalkozik. A cég bio levendula, rózsa, cserszömörce, citromfű, kamilla és zsálya ültetvényekkel fogalalkozik.

Addig is hihetetlenül értékeljük, hogy időt szán arra, hogy olvasson a családi védjegyünkről. Ezért szeretnénk meglepni Önt egy 12%-os kedvezménnyel a következő promóciós kóddal: about12 Használja most rögtön: ITT

Igen, szeretünk mások lenni, lehet, hogy nem a legprofibb dolog egy kedvezménykódot elhelyezni a "Rólunk" oldalon.😅 

 TÁRSADALMI POLITIKÁNK

Cégünk 2002 óta szociális politikát folytat, és főként kisebbségekhez tartozó családokat alkalmazunk. Így biztosítjuk számukra a megélhetés lehetőségét. 2002 óta több mint 150 családnak segítettünk abban, hogy házat építsenek, a helyi társadalom részévé váljanak, és gyermekeiket iskolába járassák. Még mindig emlékszem, amikor átnéztem a gyerekeik jegyeit az iskolában, és bónuszokat adtam a jó jegyekért.:) 

Több, mint áldottnak érezzük magunkat, hogy itt vannak. A kisebbségekből származó családok többsége most Spanyolországban, Portugáliában és Csehországban dolgozik. Szerencsére azok az emberek, akiknek több mint 20 éve segítünk, emlékeznek arra, amit értük tettünk. Megvannak a hűséges dolgozóink, akik segítenek nekünk felépíteni azt, ami az InaEssentials ma. Szeretnénk megmutatni ezeknek az embereknek az arcát, hiszen ők azok a keményen dolgozók, akik a cégünk magját alkotják.

Hiszünk abban amit csinálunk, és egy dologban biztosak vagyunk: az ügyfeleinkhez való kedves hozzáállással, a rájuk és a vágyaikra való folyamatos odafigyeléssel, valamint azzal, hogy bármikor készek vagyunk teljesíteni az igényeiket, az InaEssentialsnek megvan a lehetősége arra, hogy valami nagy dologgá váljon. Bármilyen nagy is legyen, ígérjük, hogy mindig is megmaradunk a kis családi márkának, ez a mi sikerünk titka. ❤️

- Veselina Ralcheva

Keressen minket a közösségi médiában