Az InaEssentials egy olyan vállalat, amely működésének minden területén elkötelezett a fenntarthatóság mellett. A saját biotermesztésű növényeink termesztéséhez használt mezőgazdasági módszerektől kezdve a termékeink csomagolásáig, elkötelezettek vagyunk a környezetre gyakorolt hatás minimalizálása, valamint a tisztességes kereskedelem és a felelős beszerzés előmozdítása mellett.

 

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja a gazdálkodási gyakorlatunk. Az erőforrások megőrzése és a környezet védelme érdekében olyan fenntartható gazdálkodási technikákat alkalmazunk, mint a talajmegőrző talajművelés és a vetésforgó. Növényeinket biodinamikus módon termesztjük, ami azt jelenti, hogy természetes módszereket alkalmazunk növényeink megőrzésére és ápolására, például vadon termő csalánkivonatot használunk. A csalánnövényeket a biodinamikus módszer szerint teliholdkor szedjük, ami a feltételezések szerint növeli a növények erejét és hatékonyságát.

 

Az illóolaj növények lepárlásából származó maradékot komposztként használjuk a talaj számára, ami segít javítani a talaj egészségét és termékenységét. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy kiváló minőségű bioterményeket termeljünk, miközben minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat.

 

Termesztési gyakorlatunk mellett támogatjuk a tisztességes kereskedelmet és a felelős beszerzést is. Szorosan együttműködünk olyan gazdálkodókkal és beszállítókkal, akik fenntartható gazdálkodási gyakorlatokat alkalmaznak, és tisztességes béreket és munkakörülményeket biztosítanak. Ezen gazdálkodók és beszállítók támogatásával hozzájárulunk a fenntartható mezőgazdaság előmozdításához és az ágazatban dolgozók életkörülményeinek javításához.

 

Végül pedig elkötelezettek vagyunk a környezetbarát csomagolás használata mellett. A termékeinkhez használt összes palack újrahasznosítható, és arra ösztönözzük vásárlóinkat, hogy a termék használatának befejezése után újrahasznosítsák azokat.

 

Összességében az InaEssentials elkötelezett a fenntarthatóság mellett üzleti tevékenységünk minden területén. A gazdálkodási gyakorlatoktól kezdve a csomagoláson át a beszerzésig arra törekszünk, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és elősegítsük a tisztességes kereskedelmet és a felelős beszerzést.

 

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.

MARADJON NAPRAKÉSZ

Blogbejegyzések

Hydrolina - Organikus víz, Hydrosol és Hydrolát

Hydrolina - Organikus víz, Hydrosol és Hydrolát

Mi a HYDROLINА útja? A HYDROLINA útja hatalmas erőfeszítéssel és vággyal van tele, hogy a legjobbat nyújtsuk Önnek - ügyfeleinknek. Egy több mint fél évig tartó felkészülési folyamaton mentünk ke...
Maria és Vasil Ralchevi

A természet válasza a pigmentációra és az öregedési foltokra: Jegenyefenyő Hydrolina

A mi InaEssentials Családi Történetünk: "A Természetet az Arcápolási Rutinodba Hozzuk" Családi vállalkozásunk hisz abban, hogy a természet megoldást nyújt az egészséges és gyönyörű bőrhöz. Három g...
Maria Ralcheva Orbáncfű növényeket tart a kezében

A természet válasza a pikkelysömörre: Orbáncfű Hydrolina

Anyaként és vállalkozóként egyaránt értem, milyen fontos természetes termékeket használni mind magunk, mind családunk számára. Ezért örömmel mutatom be Önnek legújabb bőrápolási megoldásunkat: Orb...