Természetes Levendula Sampon Korpás és Zsíros Hajra

´´Viszlát KORPÁS és ZSÍROS haj´´ a Korpásodás Elleni Természetes Samponnal az InaEssentials-től

Kérdések, mint: melyik samponnal lehet egyenesebb, erősebb vagy selymesebb a hajam? Melyik a tökéletes sampon nekem?

Van megoldásunk a problémájára! Először is értsük meg a problémát és annak okait, így megérthetjük, hogy miért válasszuk az InaEssentials samponokat! 

Mi is az a korpa?

A korpa olyan elhalt hámsejt, amelyek lehámlik a fejbőrről – különösen, ha vakarással. Nem csak a száraz fejbőr vezet korpásodáshoz, de a zsíros fejbőr esetéében is küzdhetünk ezzel a problémával, A zsíros fejbőr a felesleges sejtek összetapadását és azok hullását okozhatja, ami korpásodást eredményez.
 

Mi okozza a KORPÁSODÁST & SZÁRAZ/ZSÍROS FEJBŐRT?

Öröklődés, hormonális változások (például puberta), túlzott alkoholfogyasztás, magas cukortartalmú, fűszeres vagy sós ételek fogyasztása, tápanyagok, például zsírsavak és B-vitamin hiánya, stressz és bizonyos bőrbetegségek (zsíros/száraz). A szezonális változások és a családi történelem is oka lehet.
 
A samponok nagy mértékben befolyásolják a hajunk minőségét. Mi az InaEssentials-nél ezt nagyon komolyan is vesszük. Ezért kibővítettük kínálatunkat egy TERMÉSZETES és 100% efektív MEGOLDÁSSAL.
Az InaEssentials levendula sampon egy új, különleges formula, amely természetes és tanúsított organikus összetevőkből készül. A bio levendulaolaj és az argánolaj kombinációja egyensúlyba hozza a fejbőrt, és segít kezelni a zsíros hajat anélkül, hogy megfosztaná azt természetes nedvességtartalmától. A- és E-vitaminnal, valamint a Fidzsi-szigeteki almaszár kivonatával dúsítva táplálja és megnyugtatja a fejbőrt, csökkenti az irritációt és a túlzott faggyútermelést, samponunk gyengéden tisztít, miközben természetesen megfiatalítja a hajat, frissé és egészségessé téve azt.
Természetes Levendula Sampon Korpás és Zsíros Hajra
Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT
Cserélje le a vegyi anyagokkal dúsított samponját a Korpásodás és zsíros haj elleni Természetes Levendula Samponra. Légyen egyszerű és természetes, ne használjon olyan kezeléseket, amelyek legtöbbször nem is hatékonyak!
A titkos fegyverünk sikere GARANTÁLT, melyet vásárlóink ezrei elégedettsége bizonyítja.
✔️ Növeli a fejbőr minőségét, csökkenti a zsírosodást, csökkenti az irritációt
✔️ Normál és zsíros hajra
✔️ Parabének nélkül
✔️ Szulfát nélkül
✔️ Vegyi illatanyagokat nem tartalmat
✔️ Vegyi adalékokat nem tartalmaz
✔️ 100% Élvezet

Samponjainkkal nem csak a haját varázsolhatja tisztává, hanem problémáitól is megszabadulhat!!

Hagyja abba a kisérletezésd még MA és kérjen bocsánatot hajától azzal, hogy mostantól a legjobb kényeztetést adja meg hajának a csodálatos KEDVEZMÉNYEINKKEL! Akár 40% KEDVEZMÉNNYEL vásárolhatja meg a hajápolási csomagainkat, melyek garantált élvezetet adnak hajának.
Siessen és Látogassa meg MOST weboldalunkat, ahol kedvezményeink és termékeink nagy választékát találhatja meg, biztosan megtalálja az Önnek megfelelő terméket kedvező áron.


"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.