Vissza az iskolába az InaEssentials-szel

Vissza az iskolába az InaEssentials-szel

Hamarosan kezdődik az iskola, egyetem vagy új munkahelyen kezd dolgozni, fontos, hogy megfelelő rutint alakítson ki bőrének egészségének megőrzése érdekében. InaEssentials termékeink segítenek abban, hogy magabiztosabban és természetesen egészségesebb bőrrel kezdje élete új időszakát.

A természetes termékek segítenek megérteni az összetevők fontosságát, és megtanítják Önnek, hogyan válassza ki a különböző bőrtípusoknak megfelelő terméket. Ebben a cikkben elmondjuk a natúrkozmetikumok előnyeit, és néhány javaslatot is adunk azokra a termékekre, amelyeket érdemes használni a mindennapi életben.

Próbáld ki a 100% természetes kozmetikumokat a napi bőrápolási rutinodban

Vissza az iskolába az InaEssentials-szel

Egy termék, mely nagyszerűen alkalmazható a hajápolás során - a természetes rózsasampon. Az argánolaj, a rózsaolaj és a makadámia kombinációját tartalmazza, minek köszönhetően kisimítja a hajat, és javítja a haj állapotát. Fontos, hogy használja a sampont legalább 2 hétig, azért, hogy megfigyelhesse a különbséget és elérje a várva várt eredményt.

A bio rózsavíz kiválóan tisztítja és hidratálja a bőrt, minden bőrtípusra alkalmas. Serkenti az epidermisz regenerálódását, és segít a problémás bőr leküzdésében vegyi anyagok, szulfátok vagy egyéb mesterséges összetevők nélkül.

A Cserszömörcevíz egy olyan szájvíz, amely a reggeli és esti rutin kihagyhatatlan része. Így természetes módon megőrizheti szájhigiéniáját, és már 2 hét elteltével érezhető lesz az eredmény. Ez a szájvíz megszünteti az ínyproblémákat, elősegíti a száj megfelelő higiéniáját, gyors és látható hatással.

Miért válasszon természetes termékeket?

A már említett okok mellett, amiért érdemes natúrkozmetikumokat használni, meg kell említenünk, hogy minden bőr- és hajtípusra találhatunk egy-egy megfelelő terméket, és mindenki pénztárcájának elérhető. Egyre növekvő népszerűségük miatt a bio arckrém vásárlása már nem jár sokkal magasabb árral, mint egy népszerű drogériás krém vásárlása.

A természetes termékek használata nagyszerűen beépíthető az iskolai vagy munkahelyi rutinjába. Ez egyben segít egészségesebbé és szebbé varázsolni a bőrt, hajat és az egész testét.

Ismerje meg oldalunkon a különböző termék kategóriáinkat (link), ahol családi vállalkozásunk széles választékát találja, amelyek hasznosak lesznek a mindennapokban.

 

Ha nem biztos benne, hogy melyik sampon a legmegfelelőbb az Ön számára, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az inaessentials.hu@gmail.com címen, és örömmel segítünk a legjobb döntés meghozatalában.
📌 100% pénzvisszafizetés - Kérdések nélkül 📝
2021 óta a "vásárlónak mindig igaza van" politikát követjük. Ez azt jelenti, hogy teljes pénzvisszatérítést biztosítunk, ha nem elégedett a termékeinkkel.

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.