Tinédzser bőrproblémák…

Tinédzser bőrproblémák…

Egy probléma, amellyel minden fiatal szembesül. A nagy márkák megoldásokat kínálnak, van, amelyik drágább, van, amelyik olcsóbb, de egy dolog közös bennük: nem oldják meg a problémát. 2019 elején, miután elvégeztünk néhány tesztet, elküldtünk pár bio levendulavizet hasonló problémával küzdő rokonunknak és barátunknak. Megdöbbentett minket a tény, hogy mindannyian pozitív hatást észleltek. Ez volt az a pillanat, amikor úgy döntöttünk, hogy termékünket online piacra dobjuk.           
ina-together

Szerencsére a gyerekeink ismerték a legújabb technológiákat, és segítettek nekünk az álom megvalósításban, a kivitelezésben. Ha előre tekerjük az időt a mai napig, láthatjuk, hogy egy ismeretlen termékből, a mi levendula vizünk lett a legjobban értékelt és egyben leghatékonyabb pattanások elleni termék Bulgáriában, és 2020-ban Európa más országaiban is. Azonban e sikertörténet mögött hosszas évek kemény munkája áll.lavender

Bővebben rólunk

Egy családi vállalkozás vagyunk, amely 2000 óta foglalkozik biogazdálkodással. Amatőrökként kezdtük, de óriási lelkesedéssel. Mára, bár vállalkozásunk megnőtt, folyamatosan próbálunk fejlődni. Egy ilyen lépést tettünk 2019 februárjában, amikor úgy döntöttünk, hogy gyermekeink segítségével esélyt adunk termékeinknek a helyi piacon. E ötlet mára Európa-szerte sikeressé tett bennünket, továbbá ennek köszönhetően az Év Biotermelőjének is megválasztottak.

inaessentials-family

InaEssentials

Elvárások nélkül kezdtünk bele... A fiunk elkészítette az Inaessentials weboldalát, miközben marketing és reklám szakon tanult a Reading Egyetemen, az Egyesült Királyságban. Úgy döntött, hogy próbaként lefuttat egy hirdetést a Facebookon. Kezdetben nem volt nagy hatása, hiszen csak napi 15 fontot költöttünk a hirdetésre és csupán 1-2 megrendelésünk volt. Viszont egy hét múlva minden megváltozott, amikor a hirdetések alatt elkezdtek megjelenni az elégedett vásárlók kommentjei.

hu-reviews

Körülbelül egy hónap elteltével az első hirdetésünkhöz több mint 20 pozitív komment érkezett, ami hatalmas hatással volt ránk. Úgy döntöttünk, hogy további 2 hirdetést futtatunk, és ugyanez történt. Egy ponton rájöttünk, hogy nem csak tinédzserek, hanem minden korosztály használja a levendulavizünket pattanások ellen, és mindannyian több mint elégedettek voltak az eredménnyel.

hu-comments

Rengeteget kellett változtatnunk... Egy ponton a megrendelések száma elérte a napi 30 üveg levendulás vizet. Ekkor még egy házi laboratóriumban töltöttük az összes palackot egy kancsóból. Ez volt az a pillanat, amikor elhatároztuk, hogy veszünk egy töltő- és címkézőgépet. Egy hónap múlva egy teljes helyiséget kellett bérelnünk és berendeznünk a töltéshez és címkézéshez, és röviddel ezután fel kellett vennünk 2 alkalmazottat is, hogy segítsenek nekünk az online áruház működtetésében.

packing-inaessentials

Kezdettől fogva belső szabályokhoz tartottuk magunkat: A legfontosabb a következő volt: A vevő mindig legyen elégedett, még akkor is, ha nem az. Mikor 1000 eladott víz után egyetlen panasz sem érkezett, úgy döntöttünk, hogy megváltoztatjuk a hirdetéseinket, és most már a megrendelés teljes összegének ingyenes visszatérítését kínáljuk, ha az organikus termékeinknek nincs hatása. Ez a bátor lépés nagyon hasznosnak bizonyult a márkánk számára, mivel új vásárlók minden kockázat nélkül próbálhatták ki a terméket.

Látva, hogy Bio Levendulavizünk valóban csodálatos, úgy döntöttünk, hogy kockáztatunk. Így jött létre az inassentials Lengyelország, Szlovákia, Románia, Csehország, Nagy-Britannia, Ausztria, Románia, Szlovénia, Spanyolország és Franciaország. Mindez olyan volt számunkra, mint egy valóra vált álom, ugyanakkor elkezdtünk érezni egy nagy felelősséget is. Az új kihívás az volt, hogy megőrizzük szolgáltatásunk minőségét, ami mindig is prioritás volt számunkra.

ina-familyA mai napig csak mi személyesen (én, fiam és lányom) válaszolunk minden Facebook- és Instagram-üzenetre, mert tudjuk, hogy a személyes hozzáállás nagyon fontos, és bár időbe telik, hisszük, hogy megéri. Ennek bizonyítéka a több mint 10 000 pozitív visszajelzés biotermékeinkről

rose

Mi olyan egyedülálló a termékünkben?

A legfőbb különbség nálunk az, hogy teljesen másképp gondozzuk levendulakertjeinket. A terméshozamunk 2-szer alacsonyabb az átlagnál, de a minőség összehasonlíthatatlan, és ez az, amit a vásárlók a leginkább dicsérnek. Ez annak köszönhető, hogy annak ellenére, hogy ökológiai minősítéssel rendelkezünk szerves trágyát és permetszert sem engedünk meg magunknak. Az egyetlen, amivel a földjeinket kezeljük, az a "titkos" főzetünk, amely biodinamikus recept szerint készül.

nettle

Teliholdkor csalánt gyűjtünk, amit aztán főzetünk fő összetevőjeként használunk. Ez a főzet elűz minden betegséget, és megőrzi a levendulaültetvények terápiás tulajdonságait, amelyek meggyőződésünk szerint a levendulavizünkben is megtalálható. Úgy gondoljuk, hogy ennek köszönhető a levendulavizünk pattanások ellen kifejtett egyedülálló hatása, amivel egyetlen más hidroszol sem rendelkezik a piacon.

lavender-infographic

Nem a forgalomra koncentrálunk, hanem arra, hogy elégedett és hűséges ügyfeleink legyenek. Ezzel a gondolkodásmóddal kezdtük üzleti tevékenységünket, és ezt követni is fogjuk. Ha Ön is szeretné kipróbálni BIO levendula vizünket pattanások ellen, ITT megteheti. Jelenleg az Egyesült Királyságban működő logisztikai központtal dolgozunk, és minden megrendelést 24 órán belül kézbesítünk a Hermes nevű futárszolgálattal. Ezenkívül egy promóciós kódot is nyújtunk az első rendeléshez, amely 20% kedvezményre jogosít:  ina20

Weboldal: inaessentials.hu

Itt megtekintheti termékeinket: https://www.inaessentials.hu/

👇 vagy kattintson az alábbi gombra 👇

inaessentials-hu

📌 100% pénzvisszafizetés - Kérdések nélkül 📝

2021 óta a "vásárlónak mindig igaza van" politikát követjük. Ez azt jelenti, hogy teljes pénzvisszatérítést biztosítunk, ha nem elégedett a termékeinkkel.

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.