Természetes Megoldás Ekcémára: Organikus kamilla Hydrolina

Természetes Megoldás Ekcémára: Organikus kamilla Hydrolina

 

 Anyaként és vállalkozóként tudom, mennyire fontos a természetes termékek használata önmagunk és családunk számára is. Ezért örömmel mutatom be Önöknek a Kamilla Hydrolina, amelyet bioföldjeinkről állítunk elő. Ez a termék már több mint 90 000 embernek segített Európában.

Ekcéma elleni megoldásunk

Évek kemény munkája után felfedeztük a bio kamilla hydrolina hihetetlen erejét az ekcéma tüneteinek enyhítésére. Több mint 20.000 sikertörténettel a mi bio kamilla hydrolina bizonyította, hogy az ekcémával és irritált bőrrel küzdő emberek számára megváltozott a helyzet. A kamilla hydrolina gyártását még 2001-ben kezdtük el, de 2018-ban történt, amikor egy barátom elmondta, hogy "megmentettük 4 hónapos kisbabáját", mivel nagyon súlyos ekcéma alakult ki a lábán és a karján, és ez jelentősen csökkentette a bőrirritációját. Ez 2 évvel azután volt, hogy bevezettük a bestseller levendula hydrolina pattanások ellen, és ez volt a második bio termék, amit bevezettünk a családi márkánkba.

A Ralchevi család gazdasága Hydrolina

A Kamilla Ereje

A kamillát, e térségünkben őshonos növényt évszázadok óta használják nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt. Organikus kamilla hydrolina a legkiválóbb kézzel szedett kamillamezőkről származik, és kifejezetten az ekcéma megnyugtatására és a bőr egészségének javítására készült.

 

A organikus kamilla hydrolina ekcéma elleni hatékonysága mögött álló tudomány az antioxidánsok és gyulladáscsökkentő vegyületek gazdag összetételében rejlik. Ezek a tulajdonságok szinergikusan együttműködve csökkentik a viszketést, megnyugtatják az irritált bőrt, és az ekcémát okozó baktériumokat veszik célba. Klinikai vizsgálataink megerősítik ezt a hatékonyságot: a résztvevők több mint 90%-a tapasztalta a bőr hidratáltságának javulását és az ekcéma tüneteinek jelentős csökkenését mindössze 4 hét kamilla hydrolina használat után.

Eczema pack

Utazásunk

Egy vállalkozás elindítása sosem könnyű, de férjem és három gyermekem támogatásával megvalósítottuk álmunkat: egy olyan márkát hoztunk létre, amely a természetes szépség iránti szenvedélyünket testesíti meg. Családként dolgozunk azon, hogy a legkiválóbb bioalapanyagokat termeljük ki, és büszkék vagyunk arra, hogy a természet kincseit közvetlenül az Ön otthonába is eljuttathatjuk. Ennek érdekében létrehoztuk családi weboldalunkat, és termékeinket immár egész Európában elérhetővé tettük.

Veselina Ralcheva a gyártósoron

Minőség a Kulcs

Az InaEssentialsnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csak a legjobb összetevőket használjuk, és ez alól a mi organikus kamilla hydrolina sem kivétel. Biodinamikus mezőgazdaságot folytatunk, és teliholdkor szedett csalánból készült főzettel kezeljük a földjeinket, hogy megőrizzük kamillánk erejét és hatékonyságát.

Csalánvíz előállítása

Személyes Kapcsolat

Kötelezettségünk, hogy minőségi szolgáltatást és személyes kapcsolatot biztosítsunk, és ezért mi válaszolunk minden üzenetre a Facebookon és az Instagramon. Több mint 90 000 palackot szállítottunk ki eddig, és csak 164-et küldtek vissza, büszkék vagyunk a termékünkre és annak hatására, amit sok ember életében eljuttattunk.

Ralchevi család a gyárban

A természet megoldásai a bőrápolási rutinban

Organikus kamilla hydrolina termékünk könnyen használható, egyszerűen vigye fel egy vattakorongra, és használja az érintett területen. Használja reggel és este (lefekvés előtt) a legjobb eredmény érdekében, és élvezze a tisztább, egészségesebb bőr előnyeit pillanatok alatt. Akár ekcémával és irritációval küzd, akár egyszerűen csak javítani szeretné bőre egészségét, organikus kamilla hydrolina készítményünk tökéletes megoldás.

Mi hiszünk a termékünkben, és szeretnénk, ha te is így tennél. Ezért teljes visszatérítést biztosítunk, ha nem tapastal pozitív hatást, ÉS NEM KELL VISSZAADNI a terméket. Mint családi vállalkozás, elkötelezettek vagyunk azért, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk ügyfeleinknek.
Vasil Ralchev és Hydrolina
Próbálja ki a bio kamilla hydrolina az ekcéma ellen. Használja az ina20 promóciós kódot 20% kedvezményért az első rendeléséből.

A weboldalunkoninaessentials.hu

👇 Klikk a gombra, hogy megtekintse termékeinket👇

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.