Maria és Vasil Ralchevi

A természet válasza a pigmentációra és az öregedési foltokra: Jegenyefenyő Hydrolina

A természet válasza a pikkelysömörre: Orbáncfű Hydrolina Reading A természet válasza a pigmentációra és az öregedési foltokra: Jegenyefenyő Hydrolina 4 minutes Next Hydrolina - Organikus víz, Hydrosol és Hydrolát

A mi InaEssentials Családi Történetünk: "A Természetet az Arcápolási Rutinodba Hozzuk"

Családi vállalkozásunk hisz abban, hogy a természet megoldást nyújt az egészséges és gyönyörű bőrhöz. Három gyermek szülei lévén, tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos csak a legjobb, legtermészetesebb termékeket használni a bőrünkön. Ezért izgatottan mutatjuk be nektek legújabb bőrápolási csodánkat: Organikus Jegenyefenyő víz - Hydrolina a Hiperpigmentáció ellen.

A Jegenyefenyő Ereje a Pigmentáció és Korfoltok Ellen

A jegenyefenyő, mely őshonos a hegyeinkben, híres a bőrre gyakorolt erőteljes hatásairól. Egyedülálló összetétele segít csökkenteni a pigmentációt és a korfoltokat, így ragyogóbb, egyenletesebb bőrt eredményez. Organikus jegenyefenyő vizünk a legfinomabb, gondosan válogatott jegenyefenyő fákból származik, biztosítva ezzel a legmagasabb minőséget és hatékonyságot.

Klinikai tesztünk

Klinikai vizsgálataink igazolták a jegenyefenyő víz hatékonyságát a pigmentáció és korfoltok csökkentésében. Széleskörű kutatások és tesztek után megállapítottuk, hogy azoknál a résztvevőknél, akik használták a jegenyefenyő vizünket, jelentős mértékben csökkentet a hiperpigmentáció és a korfoltok megjelenése. Az organikus jegenyefenyő vízünkben található antioxidánsok, terpének és flavonoidok egyedi keveréke szinergikusan működik, gátolva a melanin termelődését, szabályozva a melanogenezist, valamint elősegítve a bőrsejtek megújulását és a kollagén szintézist. Ennek eredményeként a résztvevők észrevették a világosabb, egyenletesebb bőrtónust és fiatalosabb, sugárzóbb arcszínt.

Az Utunk

Egy márka felépítése semmiképpen sem könnyű feladat, de eltökéltségünknek és gyermekeink segítségének köszönhetően sikerült. Együtt dolgozva családként, összehangoltuk képességeinket és tudásunkat annak érdekében, hogy létrehozzunk egy olyan weboldalt, amely bemutatja termékünket és megosztja történetünket a világgal. Még most is emlékszem, hogyan futatta Vasil fiunk az első hirdetést a Facebookon, amely egy ilyen blog volt. Az emberek azonosultak küldetésünkkel és esélyt adtak nekünk. Az elégedett ügyfelek pozitív véleményei hamarosan özönlöttek, ami arra ösztönzött bennünket, hogy még két hirdetést futtassunk, és így minden beindult! 20 év kemény munkája valósult meg az InaEssentialsben.

Amire büszkék vagyunk

Jelenleg több mint 1,3 millió ügyfelünk van Európában 🌍
Minden tevékenységet én, férjem és három gyermekünk irányítunk 👪 Bizonyítjuk, hogy a bio, egyszervásárlású termékek hosszú távon képesek megoldani a problémákat és helyettesíteni az mesterséges anyagokat is 🍃

A Minőség a Kulcs

A sikerünk titka? Az egyedi jegenyefenyő-gazdálkodási megközelítésünk. Nem teszünk engedményt a minőségre, és biodinamikus módszert használunk, a földeinket csalán főzetével kezeljük, amelyet a telihold idején gyűjtünk. Ez megőrzi a jegenyefenyő terápiás tulajdonságait, és az teszi termékünket különlegessé, hogy páratlan hatással van a pigmentációra és a korfoltokra.

Személyes Kapcsolat

Több mint 110 000 palackot szállítottunk ki, és mindössze néhány visszaküldés történt, ami azt mutatja, hogy termékünk hatékony. Mindig elsődleges prioritásunk volt a minőségi szolgáltatás és az egyéni hozzáállás, ezért mi magunk válaszolunk minden üzenetre a Facebookon és az Instagramon. Az eredmény több mint 10 000 pozitív visszajelzés a bio termékeinkről a weboldalunkon.


"Hozd be a természet megoldásait a bőrápolási rutinodba!"

Az Organikus Jegenyefenyő Hydrolinát egyszerű használni, csak permetezd az arcodra és nyakadra a hidratáló krém felvitele előtt. Reggel és este használd a legjobb eredményekért, és élvezd a világosabb, egyenletesebb bőr előnyeit rövid idő alatt. Legyen szó pigmentáció vagy korfoltok célzásáról, vagy csak a bőr egészségének javításáról, az Organikus Jegenyefenyő Hydrolina a tökéletes megoldás.
Organikus Jegenyefenyő Hydrolina
Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT

A Próbálkozás Hitet Jelent

Mi hiszünk a termékünkben, és szeretnénk, ha te is így tennél. Ezért teljes visszatérítést biztosítunk, ha nem tapastal pozitív hatást, ÉS NEM KELL VISSZAADNI a terméket. Mint családi vállalkozás, elkötelezettek vagyunk azért, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk ügyfeleinknek.

Próbálja ki a mi Organikus Jegenyefenyő vizünket - Hydrolinát pigmentáció és öregedési foltok ellen. Használja a promo kódot: ina20 az első rendeléséhez 20% -os kedvezményéért.

A weboldalunkon: inaessentials.hu

👇 Klikk a gombra, hogy megtekintse termékeinket 👇
InaEssentials weboldal

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.