Miért használja a Liquid GOLD-ot a bőr- és hajápoló termékeiben – A Virágok Királynője az InaEssentialstól

Miért használja a Liquid GOLD-ot a bőr- és hajápoló termékeiben – A Virágok Királynője az InaEssentialstól

Tinédzser bőrproblémák… Reading Miért használja a Liquid GOLD-ot a bőr- és hajápoló termékeiben – A Virágok Királynője az InaEssentialstól 5 minutes Next Mondj búcsút a HYPERPIGMENTÁCIÓNAK egyetlen, természetes SPF-tartalmú biotermékkel – az InaEssentials titka

InaEssentials-Bio-Bolgár-Rózsa

Nincs egyetlen ember a világon, aki ne hallott volna a damaszkuszi rózsa kimagasló tulajdonságairól. Különböző országokból érkeznek külföldiek Bulgáriába, hogy megvásárolják, mivel a világ legtisztább és egyben legjobb olaját tartalmazza. Az illata lenyűgöző, a bőrre gyakorolt hatása pedig irigylésre méltó. Fedezzük fel együtt a rózsaolaj és a rózsavíz csodálatos tulajdonságait.

InaEssentials Rózsa

Maga a tiszta rózsaolaj fontos helyet foglal el InaEssentials családi vállalkozásunk történetében. Még 2000-ben kezdtük el biorózsaföldeinken a termesztést. Abban az időben a biogazdálkodás még csak egzotikus kifejezés volt, és minket, mint úttörőket gyakran őrültnek tartottak. Őszintén hittük azonban, hogy egy napon a józan életmód, mint irányzat, a környezetvédelem igénye és a jó minőségű természetes termékek fontossága meghatározó tényező lesz társadalmunk mindennapi normáiban.

Nehéz volt optimizmusunk és lendületünk ellenére, de sok munkával és egy kis szerencsével egy nagyon kis családi vállalkozásból nagy termelővé nőttünk fel. Manapság saját gyógynövényeinket termesztjük, és a végső természetes InaEssentials termékeinket egész Európában megfizethető áron kínáljuk. Hiszünk abban, hogy a sikert csupán akkor érjük el, ha ügyfeleink elégedettek az eredménnyel.

Talán a legfontosabb, amit családunk megőrzött az évek során, az a rózsakerteink iránti szeretet. Ezekből a kertekből származó gyönyörű, friss virágokból állítjuk elő az Ön által használt rózsavizet és az illóolajokat, melyre olyan büszkék vagyunk. Szívünket-lelkünket beletesszük minden üvegbe, és ezzel járulunk hozzá az extra magas minőséghez.

A Damaszkuszi Rózsa illóolaj, és különösen a bolgár rózsából származó olaj a legdrágább a világon. Lenyűgöző, de igaz – 1 kilogramm olajhoz 3500 kilogramm kézzel szedett rózsavirágra van szükség! Nem véletlenül hívják folyékony aranynak…

InaEssentials-Bio-Bolgár-Rózsa-Víz-Rózsa-Sampon

 

InaEssentials Rózsavíz

A damaszkuszi rózsa kellemes illatával minden virág királynője. Évszázadok óta használják a szépségápolásban, a harmónia teremtése érdekében, sőt a romantikára is hatalmas befolyása bír. A virág kiváló gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, és aktívan hozzájárul a bőr regenerációs folyamataihoz. Különösen jó hatással van a száraz bőrre, amely hidratálást és ápolást igényel.

Családi szeszfőzdénkben az InaEssentials Rose vizet friss, biológiailag termesztett virágokból nyerjük, közvetlenül a tanúsított kertünkből. Teljesen természetes módon állítjuk elő, hogy minden növényi tulajdonság megmaradjon az Önhöz eljutó palackban. Ez egy hagyományos bolgár termék, amely örömet okoz az érzékeknek és javítja a bőr állapotát.

InaEssentials-Bio-Damaszkuszi-Rózsa


Rózsavíz az arcbőrre

A rózsavíz előnye elsősorban a sejtregeneráló képességében rejlik. Ez a termék a legjobb választás azoknak, akiknek meg van viselve a bőrük, és nagyobb mértékű hidratálást igényel. Rendszeres használatával észre fogja venni, hogy a bőr rugalmasabbá és ragyogóbbá válik – az eredmények valóban lenyűgözőek.

Amellett, hogy a rózsavizet mindennap használja, használhatja a pattanások és az érzékeny bőr elleni küzdelemben is. A rózsa természetes tulajdonságai mélyen megtisztítja a szennyezett területeket és gyengéden ápolja a problémás zónákat.

És ez még nem minden – bónuszként a rózsavíz a bőröregedés ellen is hat! Serkenti a hámsejtek regenerálódását, javítja a vérkeringést és fenntartja a bőr vízháztartását, ami csökkenti a ráncokat és kisimítja a bőrt.


Extra tipp a reggeli duzzadt arcra: Hagyja a rózsavizes palackot a hűtőben egy éjszakára. Áztasson be reggelente két vattakorongot a rózsavízbe, helyezze a szemek alá, lazítson néhány percet és élvezze a teljesen felfrissült arcot, készen arra, hogy meghódítsa a napot!

 
Rózsavíz a hajra

Talán meglepetés lesz, de rózsavizet is használhatjuk hajra is. A rózsavíz javítja a haj állapotát és egyben hajtöredezés ellen is nagyszerű. Javasoljuk, hogy este, lefekvés előtt permetezze be, és hagyja hatni egy éjszakán át. Rendkívül előnyös a sérült és festett hajra.

A még jobb eredmény érdekében az InaEssentials rózsavizet utókezelésként kombinálhatja az InaEssentials Natural Rose samponunkkal. A bio rózsaolajat argánolajjal, makadámiaolajjal és babassu olajjal kevertük össze, hogy az revitalizálja a sérült hajat, valamint minimalizálja a töredezést és a hullást. Az A-, E-, D-panthenollal és szőlőkivonattal dúsított samponunk gyengéden tisztít, miközben természetesen fiatalít, javítja a bőr porozitását, frissé és egészségessé teszi azt.

Fő összetevők:

  • Bio rózsaolaj és rózsavíz – regenerálja és revitalizálja a hajat
  • Szőlő kivonat – nélkülözhetetlen tápanyag a haj és a bőr szépségéhez
  • E- és A-vitamin – támogatja a fejbőr egészségét és serkenti a hajnövekedést
  • B3- és B5-vitamin – oxigenizálja a hajhagymákat és táplálja a hajat
  • Argán olaj – hidratálja és megtartja a nedvességet és a fényt
  • Babassu és makadámia – gazdag antioxidánsokban, tápanyagokban és zsírsavakban

 

A damaszci rózsát gyakran Bulgária legnagyobb büszkeségének tartják. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy mi is termesztjetjük ezt az egyedi rózsafajtát. Az InaEssentials-nál nagy szenvedéllyel és szeretettel gondozzuk rózsacsaládjainkat. A rózsaolajat meghatározott módszerekkel vonjuk ki, hogy minden tulajdonságát megőrizzük. Így garantáljuk, hogy amit kapsz, az egyenesen a természetből származik – a legtisztább, és egyben a legjobb rózsaolaj, amely megoldja azokat a bőrproblémákat, amelyekkel már régóta foglalkozol.

Ne becsüld alá a bőrproblémák természetes megoldását, hanem bízz abban, amit a természet adott. Próbáld ki az igazi damaszci bolgár rózsát, gondosan palackozva az InaEssentials rózsatermékeiben.

 

MOST 20% KEDVEZMÉNNYEL, kód:
RoseBlog20
📌 100% pénzvisszafizetés - Kérdések nélkül 📝
2021 óta a "vásárlónak mindig igaza van" politikát követjük. Ez azt jelenti, hogy teljes pénzvisszatérítést biztosítunk, ha nem elégedett a termékeinkkel :)
 

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.