Március 8.: Melyik terméket osztjuk meg ingyen idén?

Március 8.: Melyik terméket osztjuk meg ingyen idén?

Minden év március 8-án ingyen elajándékozzuk egyik bestsellerünket.

Ennek oka a végső célunk: minél több emberrel megismertetni a natúrkozmetikumokat, mivel hiszünk abban, hogy a természet minden problémára választ ad.

Hogyan tesszük ezt? - Neked köszönhetően <3

Eleinte magunkra maradtunk, egy ponton azonban hűséges vásárlóink elkezdtek minket támogatni azzal, hogy március 8-án 2-3 extra terméket kaptunk. Ezeket az összegeket újrabefektettük, hogy minden évben nagyobb hatást érjünk el, és még több embernek tegyük lehetővé a természetes kozmetikumok INGYENES tesztelését.

Idén a Rózsás hidrolinánkat adjuk ajándékba! Biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogod.🩷

- Mindössze annyit kell tenned, hogy március 8-án ellátogatsz a weboldalunkra.
600 üveggel készültünk Magyarországra

Íme a teljes történet:

2019 - Március 8-án születik

2019-ben csak Bulgáriában működtünk, és senki sem tudott a márkánkról. Március 8-ig körülbelül 300 ügyfelünk volt, és úgy döntöttünk, hogy valami különlegeset teszünk a hölgyek számára. Maradt 1000 rózsavízünk, és úgy döntöttünk, hogy igazán különlegessé tesszük, és ingyen adjuk őket.

A vásárlói visszajelzések elképesztőek voltak, de a legszebb az, hogy új embereket ismertettünk meg a natúrkozmetikumokkal.

2020: 1000 palack levendulaolaj

2020-ban már 4 országban értékesítettünk, és úgy döntöttünk, hogy 1000 üveg levendulaolajjal lepjük meg az embereket Európa-szerte. Imádjuk a levendulaolajunkat, és szerettük volna megosztani a világgal. Ez volt az az év, amikor láttuk, hogy sokan még soha nem használtak ilyen típusú kozmetikumokat, és nagyon értékelik.

2021: 200 palack a legkedveltebb hidrolátumból minden országban.

2021-ben a legkedveltebb vizeink, mint például a citromfűvíz, a Organikus Citromfű (Melissa) viz, Organikus Kamilla viz el az egyes országok kedves hölgyeinek otthonába, elhozva nekik a bolgár természet nyugodt ölelését.

2022: 10 000 palack Levendula víz Hydrolina

2021-ben a legkelendőbb termékünk a Levendula víz, és úgy döntöttünk, hogy olyat teszünk, amire senki sem számított. Ingyenesen elajándékozzuk a legkelendőbb termékünket. 10 000 palackot ajándékoztunk! A válasz, amit kaptunk, szívmelengető volt. Ez volt az a nap, amikor teljesen új szintre bővítettük vásárlóink körét. Az emberek megismertek minket ennek a kezdeményezésnek köszönhetően. Még néhány kollégánk az irodában is tudott rólunk 2022 és a március 8-i kampány óta.

2023: 10.000 palack Hydrobiotic - Levendula és Menta

Tavaly, 2023-ban egy másik új terméket ajándékoztunk, amelyben igazán hiszünk: a Hydrobiotic - Levendula és Menta. Ez volt az első termék, amelyet posztbiotikus kultúrákkal dúsítottunk, ami figyelemre méltó innováció a biokozmetikában. Újabb 10.000 palackot szállítottunk ki az Önök ajtajáig, és a pozitív visszajelzések nem késve érkeztek.

2024: Melyik terméket adjuk ingyen idén

600 palack Rózsa viz - Hydrolina.

Idén 600 palackot ajándékozunk. Ez emlékeztet arra, hogy honnan indultunk, és milyen messzire jutottunk. Ez az utazás nem csak a termékekről szól, hanem a kapcsolatokról, amelyeket kialakítottunk, és a mosolyokról, amelyeket az Önök arcára varázsoltunk.

Az InaEssentials több mint egy márka; ez egy család. Minden egyes termék, amit ajándékozunk, hálánk jelképe, szívünk egy darabja. Hiszünk a természetes szépség erejében, és megtiszteltetés számunkra, hogy ezt mindannyiótokkal megoszthatjuk. Még sok-sok évre, hogy március 8-át minden hölgy számára különlegessé tegyük!

Kérlek, hölgyeim, maradjatok olyan csodálatosak, amilyenek vagytok.

Szeretettel,
Veselina Ralcheva

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.