Természetes Rózsa Sampon Száraz és Töredezett Hajra

MÁGIKUS RÓZSA SAMPON SZÁRAZ ÉS TÖREDEZETT HAJRA – a világ legdrágább olaját tartalmazza

Mindenki gyönyörű és egészséges hajra vágyik. InaEssentials egy Magas-Minőségű Természetes megoldást kínál Önnek. Rózsa samponunk egyedi a különleges összetételének köszönhetően and a világ legdrágább olaját- a Rózsa Olajat- tartalmazza.

 

Az InaEssentials rózsa sampom azoknak ajánlott, akik egy terméket keresnek, mely parabéneket, szulfátot és vegyi anyagokat nem tartalmaz. E melett azok számára is, akik egy regeneráló, revitalizáló és tápláló termékre vágynak.

 

És mik a fő kulcs összetevők?

Az InaEssentials Rózsa Sampon organikus rózsaolajajjal, argánolajjal, makadámiaolajjal és babassu olajjal revitalizálja, simítja és erősíti a hajat, segít minimalizálni a töredezést és a hullást. Az A-, E-, D-panthenollal és szőlőkivonattal gazdagított samponunk gyengéden tisztít, miközben természetesen megfiatalítja a hajat, frissé és egészségessé teszi.

 

 Természetes Rózsa Sampon Száraz ls Töredezett Hajra

 

Ez a legjobb kombináció, amit a hajadnak nyújthatsz egy forró nyári nap után, mikor a hajad ki van téve a napfénynek és a sós víznek. Ezért hajának szüksége van további regenerációra és revitalizációra.

 

Az InaEssentials segítségével az ápolás nagyon egyszerű lehet. Mi a legjobb ápolást biztosítjuk, mindössze 1 üvegben! Nincs szüksége másra, mint Rózsa samponunkra, és haja újra ragyogni fog.

 

Várárolja meg ezt a csodát 40% KEDVEZMÉNNYEL. Siessen, a kedvezmény időtartama limitált.

Természetes rózsa sampon száraz és sérült hajra (250 ml) - Bio Rózsaolajjal

 
📌 100% pénzvisszafizetés - Kérdések nélkül 📝
2021 óta a "vásárlónak mindig igaza van" politikát követjük. Ez azt jelenti, hogy teljes pénzvisszatérítést biztosítunk, ha nem elégedett a termékeinkkel.

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.