A természet válasza az AKNE-ra: Organikus Levendula Hydrolina

A természet válasza az AKNE-ra: Organikus Levendula Hydrolina

Anyaként és vállalkozóként is megértem, hogy milyen fontos természetes termékeket használni mind magunk, mind családunk számára. Ezért örömmel szeretném bemutatni Önnek a saját bioföldjeinkről származó levendula Hydrolinа, amely már több mint 200 000 embernek segített Európában.

Organikus Levedula víz Hydrolina a levendulaföldön
Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT

Az áttörésünk a pattanás ellen

Évek kemény munkája után felfedeztük az organikus levendulavíz hihetetlen erejét, amivel elkezdtünk harcolni a pattanások ellen. Több mint 30 000 siker történettel organikus levendulavizünk igazi mérföldkővé vált azok számára, akik küzdenek a tini- és felnőttkori pattanással. Azonban a nagy dolgok kis történetekkel történnek. 2001-ben kezdtünk levendulavízet előállítani, de 2016-ban egy barátom azt mondta nekem, hogy "megmentettük a lánya életét", mert az otthonunkban előállított levendulavizet használta az iskolabálja előtt és megtisztította az arcát. Ez volt az a pillanat, amikor elkezdtük gyártani a Hydrolinа, és az "InaEssentials" létrejött.

Ralchevi család tartja a Hydrolina

A Levendula Ereje

A mi régiónkban honos levendula évszázadok óta ismert a nyugtató és fertőtlenítő tulajdonságai miatt. Organikus levendulavizünk a legjobb minőségű kézzel szedett levendula mezőkből származik, és kifejezetten hatékony az akne elleni harcra és a bőr egészségének javítására.

Vasil Ralchev a levendula ültetvényen

A mi organikus levendulavizünk hatékonyságának ttika az antioxidánsokban, az antiflammatórikus és az antimikrobiális vegyületekben rejlik. Ezek a tulajdonságok szinergiában működnek, hogy csökkentsék a bőrpírt, csillapítsák az irritált bőrt és célzottan hatnak az aknét okozó baktériumokra. Klinikai vizsgálataink ezeket az eredményeket támasztják alá, a résztvevők több mint 90%-a javulást tapasztalt a bőr hidratáltságában és jelentős csökkenést az akné tüneteiben mindössze 4 hét használat után.

Lány a Levendula Hydrolina

Az Utunk

Egy vállalkozás indítása sosem könnyű, de a férjem és a 3 gyermekünk támogatásával egy olyan márkát hoztunk létre, amely magában hordozza a szenvedélyünket a természetes szépség iránt. A családunk együtt dolgozik a legjobb minőségű organikus összetevők termesztésén, és büszkék vagyunk arra, hogy közvetlenül Önnek hozzuk a természet előnyeit. Ehhez saját családi honlapot hoztunk létre, és az árukészletünket minden európai piacra exportáltuk.

Veselina Ralcheva a gyártósoron

Minőség a Kulcs

Az InaEssentials-nél hiszünk abban, hogy csak a legjobb minőségű összetevőket érdemes használni, és ez alól a mi organikus levendulavizünk sem kivétel. Biodynamikus megközelítést alkalmazunk a mezőgazdaságban, és csalánból készült főzetet használunk a levendulánk hatékonyságának megőrzésére, melyet a telihold idején gyűjtünk.

Csalánvíz gyártása

Személyes Kapcsolat

Kötelezettségünk, hogy minőségi szolgáltatást és személyes kapcsolatot biztosítsunk, és ezért mi válaszolunk minden üzenetre a Facebookon és az Instagramon. Több mint 110 000 palackot szállítottunk ki eddig, és csak 164-et küldtek vissza, büszkék vagyunk a termékünkre és annak hatására, amit sok ember életében eljuttattunk.

Ralchevi család a gyárban

"Hozd be a természet megoldásait a bőrápolási rutinodba!"

A mi organikus levendulavizünk könnyen használható, csak vattapamaccsal kell felvinni az arcra és a nyakra. A legjobb eredmény érdekében használja reggel és este (lefekvés előtt), és hamarosan élvezheti a tisztább, egészségesebb bőr előnyeit. Legyen szó pattanással való küzdelemről, vagy egyszerűen csak a bőr egészségének javításáról, a mi organikus levendulavizünk tökéletes megoldás.
Levendulavíz

A próbálkozás hitet jelent

Mi hiszünk a termékünkben, és szeretnénk, ha te is így tennél. Ezért teljes visszatérítést biztosítunk, ha nem tapastal pozitív hatást, ÉS NEM KELL VISSZAADNI a terméket. Mint családi vállalkozás, elkötelezettek vagyunk azért, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk ügyfeleinknek.
Vasil Ralchev és a Hydrolina
Próbálja ki a mi organikus levendulavizünket aknéra. Használja a promo kódot: ina20 az első rendeléséhez 20% -os kedvezményéért.

A weboldalunkon: inaessentials.hu

👇 Klikk a gombra, hogy megtekintse termékeinket 👇

InaEssentials weboldal

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.