Hajhullás, pattanások, korpásodás – hogyan oldotta meg ezeket a problémákat termékeivel az Év biogazdálkodója?

Hajhullás, pattanások, korpásodás – hogyan oldotta meg ezeket a problémákat termékeivel az Év biogazdálkodója?

VESELINA RALCHEVA
"A természet gyógyító erejét az emberek problémáinak megoldására használjuk fel, szemben a minket körülvevő tömegkémiával"

Veselina Ralcheva - Az év biogazdálkodója "2019"

2002-ben én zenetanár voltam, a férjem, Nikolay pedig tűzoltó. Változásra vágytunk, de nem tudtuk, mi lenne megfelelő számunkra. Egy nap, miközben a férjemmel autóztunk, a semmiből azt mondta nekem: "Termesszünk rózsát és levendulát". Nagyon szkeptikus voltam, azonban valamiért mégis igent mondtam. Ma az álmunkat éljük, hiszen 3 gyermekünkkel együtt dolgozunk, és több mint 14 európai országban kínáljuk biotermékeinket. Ez olyasvalami, amire nem számítottam, hogy megtörténhet, és ezért mindig azt mondom az embereknek, hogy válasszák az ismeretlen utat, bízzanak Önmagukban.   
2006-tól 2018-ig a panagyurishte-i (bulgáriai szülővárosunk) kisebbségeinek fő megélhetési forrásává vált a mezőgazdasági vállalkozásunk. Folyamatosan ellenőrzöm alkalmazottaim gyermekeinek osztályzatait, és arra biztatom őket, hogy mindig törekedjenek jobb osztályzatokra és személyes fejlődésre. Vállalkozásunknak kimondottam fontos a szociálpolitika, ennek köszönhetően ma már több mint 60 dolgozónk van, akik ma már családunk szerves részét képezik.
2019 ÉS AZ APRÓ LÉPÉSEK, AMELYEK VALAMI NAGYHOZ VEZETTEK
2019-ben elnyerni az „Év biotermelője” címet irreális, hihetetlen volt számomra. Ez egy igazi elismerés volt a sok éves erőfeszítésért és munkáért, de egyben elismerés és bíztatás 2019-re is, ami során gyermekeimmel együtt megváltoztattuk az „ÖKO” fogalmát hazánkban - Bulgáriában. A "Ralchevi's Organic Gardens" és az Inaessentials márkanevünkön keresztül meg tudtuk mutatni a nagyközönségnek, hogy valójában mit is jelent a biotermesztés, sőt le is filmeztük gyártásunk teljes folyamatát. Ez megmutatta az embereknek a igazi különbséget a valódi biotermékek és a hagyományos termékek között.
Биопазар Ина ЕООД

A LEGNAGYOBB SIKER

Legnagyobb siker biovirágvizeink és az Inaessentials márka gyógyító tulajdonságaihoz kapcsolódik. Számos teszt, kutatás és validáció után 2019-ben fiammal és 2 lányommal együtt elindítottuk az Inaessentials márkát. Biokozmetikai márka, amely valóban segít az embereknek és megváltoztatja az életüket. Ez egy márka, amelybe szívünket és minden erőfeszítésünket beleadjuk. Tudjuk, hogy az esszenciális, virágvíz hatékony különböző problémák kezelésében, mint például akne, ekcéma, rosacea, dermatitis, fogínyvérzés stb. Ezeket a termékeket bio módon termesztjük, organikus növényvédő szerek használata nélkül. A "titkos" főzetünk biodinamikus recept szerint készül.

A gyógyító biotermékek, amelyek megváltoztatták a gyógyszeripart Bulgáriában és Európában

A pattanások elleni BIO levendulavizünkkel több mint 20 000 bulgáriai tinédzsernek segítettünk megbirkózni a pattanásokkal 2019-ben. A pattanások elleni BIO levendulavizünk fő titka, hogy teljesen más és egyedi módon ápoljuk levendula kertünket. Termésünk 2-szer alacsonyabb az átlagnál, de a minőség összehasonlíthatatlan, ezt dicsérik a leggyakrabban a vásárlók. Ez annak köszönhető, hogy a biotanúsítvány ellenére sem engedjük meg magunknak a szerves trágya vagy permet használatát. Ily módon termékünk gyakorlatilag belülről kifelé tisztítja a pórusokat, és jelenleg minden piacon ez a legelismertebb termékünk.
A második általunk kínált termék - a szájápoláshoz alkalmas cserszömörcevíz - sokak kedvence lett, akik fog- és ínyproblémakkal szenvedtek. A termék a szájvíz alternatívája, és a cserszömörce nemzedékek óta jól ismert gyógynövény Bulgáriában. A cserszömörcét a legerősebb antibakteriális hatású gyógynövénynek nevezi.
2019 elején létrehoztuk saját weboldalunkat. Egy nap az egyik Facebook-hirdetés alatt megjelent egy hosszú megjegyzés egy levendulavíztől lenyűgözött vásárlótól… ez a megjegyzés után megjelent a 2., 3. és 4.…
Így az Inaessentials márkánk a növényvíz palackokba való kézi öntésével egy 15 alkalmazottal rendelkező vállalkozássá vált, akik egész nap gondoskodnak az ügyfelekről és azok elégedettségéről. A márka mottója: "Minden áron a vásárlóink igényeit helyezzük előtérbe, és vásárlóinkat családunk tagjaiként kezeljeljük."
Веселина и Васил Ралчеви
A FOLYTATÁS
Miután láttuk vásárlóink elégedettségét a levendulavízünkkel és azt, hogy termékünk hogyan változtatja meg az emberek életét, úgy döntöttünk, hogy ezen az úton haladunk tovább. A természet segítségével pedig hamarosan más problémákra is találtunk 100%-ban természetes megoldást. A következő termékeink mindegyikét helyi gyógynövényekből állítjuk elő, és saját kertünkben termesztjük:

Korpásodás és seborrhoea ellen a Bio Muskotályzsályvíz ✅

Száraz bőrre Bio Rózsavíz ✅

Ekcéma esetén BIO Kamillavíz ✅

Gombásodás ellen Organikus Jegenyefenyővíz ✅
        
Az ÁLOM
A vásárlók hihetetlen támogatása és az, hogy az Inaessentials 1 év alatt ilyen naggyá vált tovább motivál minket, továbbra is nagyot álmodunk. 2 fő célunk van: a biotermékeket mindenki számára elérhetővé tegyük, és továbbra is olyan biotermékeket készítsünk, amelyek megoldják az emberek egészségügyi problémáit. Férjemmel és gyerekeinkkel együtt mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb ügy tapasztalokat kapjuk, és tudjuk, hogy ha családtagként kezeljük az ügyfeleket, hosszú utat járhatunk be!
Mindenkinek, aki olvassa ezt a blogot, egy meglepetéssel is készülünk, 15% kedvezményt adunk az első rendelésből a weboldalon: inaessentials.hu. A 15% KEDVEZMÉNY: discount15 kóddal vehető igénybe, mely a pénztárnál érvényesíthető.
Tudjuk, hogy elfoglalt, ezért nem megyünk bele minden termékünk részleteibe. Az weboldalunkon megtekintheti termékeinket és mindent elolvashat róluk.
 
Itt megtekintheti termékeinket: https://www.inaessentials.hu/
👇 vagy kattintson az alábbi gombra 👇
 

📌 100% pénzvisszafizetés - Kérdések nélkül 📝

2021 óta a "vásárlónak mindig igaza van" politikát követjük. Ez azt jelenti, hogy teljes pénzvisszatérítést biztosítunk, ha nem elégedett a termékeinkkel.
 

 

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.