Hajhullás és zsíros haj – a természetes megoldás "Csalánvíz"

Hajhullás és zsíros haj – a természetes megoldás "Csalánvíz"

InaEssentials

Az InaEssentials a mi kis családi márkánk. Bionövényeket termesztünk és dolgozunk fel, amiből 100%-ban természetes biokozmetikumokat készítünk. A nevem Veselina Ralchev, és én vagyok a márka tulajdonosa, amelyet a családommal kezelünk. Az InaEssentials jóvoltából 2020-ban elnyertem az „Év biogazdálkodója” díjat. 3 gyermekemmel és férjemmel együtt sikerült az InaEssentials-t egy kis családi cégből egy jól ismert márkává varázsolnunk Európában, amely több mint 500 000 elégedett vásárlóval rendelkezik. kevesebb mint 2 év alatt.

Az InaЕssentials legkeresettebb terméke

Amióta a gyerekeimmel létrehoztuk családi webáruházunkat, sok embernek tudtunk segíteni biotermékeinkkel. Bio levendulavizünk az egyik legjobb természetes készítménynek bizonyult a pattanások ellen. Sokáig ez volt a "bestsellerünk". Azonban semmi sem hasonlítható össze az InaEssentials legkeresettebb termékével - a hajhullás és zsíros haj elleni vadcsalánvízzel!
A Vadcsalánvíz története
Sok ügyfelünk kért tőlünk hajhullás és zsíros haj elleni terméket. Családunk tökéletesen ismerte a vadcsalán víz csodálatos tulajdonságait ezekre a speciális problémákra. Ennek a terméknek a létrehozásához azonban számos akadályon kellett túljutnunk:
1. A csalán nem olajtermő növény ❌
2. A normál csalánvíz nagyon gyorsan megromlik ❌
3. Ahhoz, hogy elegendő csalánt gyűjtsünk, több mint 200 emberre volt szükségünk ❌
4. A termék természetes illata nagyon rossz ❌
Hogy őszinte legyek, nagy „Köszönetet” kell mondanunk családunk édesapjának és férjemnek, Nikolajnak, aki ki tudott dolgozni egy gyártási tervet, ami nagyjából megoldotta ezeket a problémákat.
Veselina and Nikolaj Ralchevi

 A Vadcsalán víz a nagy BOOM hajhullás és zsíros bőr ellen.

Termékünket Bulgárián vezettük be először, és célunk az volt, hogy visszajelzést kapjunk, mielőtt a többi EU-piacon piacra dobnánk. Már az első napon azonban több mint 1000 rendelésünk volt erre a termékre. Kevesebb, mint 2 hét alatt több száz pozitív visszajelzés érkezett a termékről, és 2 hónap alatt az összes mennyiségünket eladtuk egyedül a bolgár piacon. A nagy kereslet megvolt, de a csalánszezon elmúlt.

Mit mondanak ügyfeleink a termékről?

Rájöttünk, hogy a hajhullás és a zsíros haj óriási probléma. Arra is rájöttünk, hogy a csalánvíz még jobb eszköz ezeknek a problémáknak a kezelésére, mint azt eredetileg gondoltuk. Így a nap végén a csalán volt a legjobban értékelt termékünk minden piacon.
Ahelyett, hogy termékeink részleteibe bocsátkoznánk, hagyjuk, hogy ügyfeleink megtegyék helyettünk ^_^

A nagy meglepetés az InaEssentials-től

A Csalánvíz kiárusítása után a legtöbb vásárlónk elégedetlen volt, mivel nem tudták újra beszerezni a terméket, mert az nem volt elérhető. Minden héten kaptunk megkereséseket a termékkel kapcsolatban... és végre vége a NAGY VÁRAKOZÁSNAK! Új mennyiségben tudtuk előállítani az InaEssentials legkeresettebb termékét. És örülünk, hogy most vére TE IS kipróbálhatod!
Nagyra értékeljük minden vásárlónkat és idejüket, ezért ha idáig az olvasással töltötte az idejét, 20% kedvezménnyel szeretnénk meglepni családi webáruházunk első rendelésénél a 20KO promóciós kóddal.
Jelenleg egy logisztikai központtal dolgozunk Magyarországon, és minden rendelést 48 órán belül kézbesítünk a DPD futárral.
Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT
Honlapunkon megtekintheti további temékeinket: www.inaessentials.hu
Kérdés esetén keressen minket emailben, Facebookon vagy az INSTAGRAMON
 
Itt megtekintheti termékeinket: https://www.inaessentials.hu/

👇 vagy kattintson az alábbi gombra 👇

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.