Cserszömörce víz – Természetes megoldás az ínyproblémák, a rossz lehelet és a fogszuvasodás ellen

Cserszömörce víz – Természetes megoldás az ínyproblémák, a rossz lehelet és a fogszuvasodás ellen

 INAESSENTIALS 

Egy kis családi márka vagyunk, amely 2000 óta foglalkozik ökológikus gazdálkodással Bulgáriában. Akkoriban a férjemmel még amatőrként kezdtük a biogazdálkodást, nem sokat értettünk hozzá, de volt egy elképzelésünk és erős hitünk. Többször kerültünk csőd közelébe, és a megtett út tele volt nehézségekkel. Ma viszont learatjuk a több éves kitartó és kemény munka gyümölcsét, 3 gyermekünk segítségével végre termékeinket kínáljuk vásárlóink ​​számára az InaEssentials weboldalunkon keresztül.

A történek e mögött

2019 februárjában közzétettük a Facebook oldalunkon Bulgáriában az első levendulavíz hirdetésünket. Egy héttel később azonban elkezdtek érkezni a pozitív megjegyzések. Az elképesztő visszajelzéseknek köszönhetően egyre több ügyfél hitt bennünk és adott nekünk esélyt. Ennek köszönhetően a levendulavíz ma már több mint 16 EU-piacon, köztük az Egyesült Királyságban is jól ismert készítményként van jelen a pattanások ellen. A termék sikerének köszönhetően létre tudtunk hozni egy újabb csodálatos terméket: a Cserszömörce vizet az ínyproblémák kezelésére
Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT

BIO Cserszömörce víz

A levendulavizünk elképesztő hatásának köszönhetően a márkánk iránti érdeklődés megnövekedett így sikerült némi tőkét felhalmoznunk, és szerencsére éppen akkor kaptunk tanácsot, hogy Bio cserszömörce vizet készítsünk. Érdekes, mert mi vagyunk a világon az egyetlen gyártó, aki ezzel a növénnyel foglalkozik, mivel rendkívül nehéz leszedni ezt a növényt. Csak kézzel szedhető, és csak meghatározott régiókban nő. Szociálpolitikánknak köszönhetően azonban e problémát is megoldottuk. Több mint 40 kisebbségi család összefogott Vasko fiammal és férjemmel, Nikolaival, így sikerült cserszömörcét gyűjtenünk és azt lepárolnunk.
inaessentials social policy

Nélkülözhetetlen szociálpolitika

Amíg a vizet állítottuk elő, Vasil fiam ínyvérzéssel küzdött. Ekkor elkezdte tesztelni a vizet, és őszintén szólva a hatása elképesztő volt, egy hét múlva teljesen végetért az ínyvérzés. Később ismerőseink is hasonló tapasztalatokról számoltak be. E belső tesztek után végül úgy döntöttünk, hogy a termékeket vásárlóinknak is kínáljuk. 

A Cserszömörce víz BOOM

Röviden, 2020 novemberében állítottuk elő a cserszömörce vizünket, és minden piacunkra ' évre elegendő mennyiséget gyártottunk. Viszont a termék csak a hazai piacon, Bulgáriában 2 hónap alatt teljesen elfogyott. A jó hír az, hogy 2021 júliusában új mennyiséget gyártottunk, és most már a Magyarországon is kínálhatjuk.


SZÁJVÍZ, AMI IGAZÁN MŰKÖDIK

A cserszömörce az egyik legerősebb antibakteriális hatással rendelkező növényként van számon tartva. Ellentétben az antibiotikumokkal, amelyek csak átmenetileg oldják meg a problémát, a cserszömörce tartós megoldást kínál az íny- és fogproblémákra. A termékek gőzdesztillációval készülnek és NEM festik a fogakat.
Csupán 1 gargarizálás 1 kupak vízzel este lefekvés előtt bőven elég. A legjobb azonban, ha kipróbálja a vizet, és meggyőződik róla. Ha nem elégedett a termékkel, PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalunk.
Ha ez nem elég, 20% kedvezményes kódot adunk számodra: cserszomorce20
Kérdés esetén keressen minket emailben, Facebookon vagy az INSTAGRAMON
 
Itt megtekintheti termékeinket: https://www.inaessentials.hu/
👇 vagy kattintson az alábbi gombra 👇

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.