pattanások és miteszerek

Black Kód. Szabaduljon meg a miteszerektől és a pattanásoktól a Hydrobiotic - Levendula & Borsmentával és a Black Maskinával

Postbiotikumok – a legújabb trend a bőrápolásban, amire szükséged van Reading Black Kód. Szabaduljon meg a miteszerektől és a pattanásoktól a Hydrobiotic - Levendula & Borsmentával és a Black Maskinával 6 minutes Next A természet válasza az AKNE-ra: Organikus Levendula Hydrolina
Pattanások és miteszerek

A miteszerek elleni bűn

Ő a mi Sherlock Holmes-unk és Dr. Watson-unk, a bőrápoló világban. Ők az a kettős, akik minden bőrproblémát megoldanak. Lenyűgözőek az eredmények, és elgondolkodtatják Önt, hogy miért nem fedezte fel őket korábban. Ismerje meg új kedvenc természetes kombinációnkat a makacs pattanások, zsíros bőr és mitesszerek eltávolítására - Hydrobiotic - Levendula & Borsmenta és Black Maskina az InaEssentials-től!
Az alábbi sorokban ennek a két terméknek a nyomát követjük, hogy felfedjük a titkot, hogyan lehetnek olyan bűnözően jók!

 

bőrápolás
Hydrobiotikumok a mindennapi szépségápolási rutinjába történő beillesztése segíthet egyensúlyban tartani az egészséges baktériumok szintjét, és hatással lehet a pattanásokra.
Hydrobiotic- Levendula & Borsmenta

Hydrobiotic - Levendula & Borsmenta

Ez az egyedülálló formula tökéletes kombináció minden bőrtípus számára, különösen azoknak, akik hajlamosak a gyors zsírosodásra, pattanásokra és mitesszerekre. A Bio levendulavíz - Hydrolina, a Bio Borsmenta Víz - Hydrolina és egy speciálisan kiválasztott posztbiotikus komplex természetes kombinációja a problémás bőr igazi ellensége. Már néhány alkalmazás után érezni fogja a hidratáló, mélytisztító és feszesítő hatást, bőre pedig láthatóan egészségesebb lesz. A Hydrobiotic - Levendula & Borsmentáról és annak működéséről itt olvashat bővebben


Kaolin - "porcelán agyag", vagyis a kulcs a gyönyörű bőrhöz.

 

Black Maskina

Kíváncsi, hogyan lehetne még erősebb a hydrobiotikum hatása? Nagyon egyszerű! Tökéletes partnerre talált nemcsak egy házi készítésű agyagmaszk, hanem a biokozmetikumok világának újítása, a Black Maskina.

Mi is az? Rendkívül hatékony természetes fekete arcmaszk kaolinnal, aktív szénnel, levendulával és niacinamiddal. Aktívan küzd a zsírosodás és a makacs pattanások ellen, mivel mélyen tisztítja a mitesszereket. A Black Maskina speciálisan úgy lett kialakítva, hogy kiegészítse Hydrobiotikumunkat - Levendula és Menta. Ismerje meg természetes összetevőit.

arcmaszk kaolinnal

  • A Black Maskina alapja kaolin (fehér agyag). Számos ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, amelyek gyengéden hámlasztják a bőrt. A magnézium javítja a kollagén termelődését, ami a bőr vízháztartásának fenntartásához, a finom vonalak és ráncok kisimításához vezet. A kaolin összetételében számos ásványi anyag és elem jótékonyan járul hozzá a faggyú szabályozásához, valamint a túlzott olaj- és sejtregenerációhoz. Ez segít eltüntetni a hegeket, csökkenti a pattanásokat, és jótékony hatással van a bőr általános megjelenésére.

  • Következik a családunk végtelen biolila mezőinek levendulája – a főszereplő. Tökéletes orvosság problémás bőrre, mitesszerekre és tökéletlenségekre.
  • Fekete mágia - növényi alapú aktív vulkáni szén. Segít kimondani a várva várt mondatot: "Viszlát zsíros bőr, pattanások és mitesszerek!". Erőteljes tulajdonságai felszabadítják a pórusokat és csökkentik a bőrpírt, így bőre ragyogó, egészséges megjelenést kölcsönöz. Ez adja a Maskinánk elegáns fekete színét is.
  • Végül, de nem utolsósorban titkos fegyverünk - a Niacinamide! Erős aktív tulajdonságait jól ismerik a kozmetikai iparban, így nem tudtunk mellette könnyed kézzel elmenni. A niacinamid szabályozza a faggyútermelést, összehúzza a pórusokat, megnyugtatja a vörös és problémás, fájdalmas és gyulladt területeket, és segít tartósan eltávolítani a pattanásokat.

 

Miért működik olyan jól együtt?

A Hydrobiotic - Levendula & Borsmenta és a Black Maskina speciálisan kiválasztott összetevői a legjobb módon kombinálják önbizalmát és önbecsülését, miközben Ön csupán élvezi az egészséges és ragyogó bőrt!

Talán kíváncsi, hogy miért a Black Maskina a tökéletes partner a Hydrobiotic - Levendula & Borsmenta számára?

Vasil Ralchev tartja a Maskinat és a Hyrobiotic- Levendula & Borsmentát

A titok a kombinációban van!

Mely összetevők távolítják el az eltömődést és tisztítják mélyen a pórusokat?
Az aktív szén és kaolin a Black Maskinában, a levendula a Hydrobioticsban és a Black Maskinában és a posztbiotikus komplex a Hydrobioticsban elvégzi a piszkos munkát.

Mely összetevők szűkítik a pórusokat és akadályozzák meg a tökéletlenségek újbóli megjelenését?
A levendula, a menta és a niacinamid a Black Maskinában gondoskodnak a pórusok összehúzásáról, és megakadályozzák, hogy újból eltömődjenek. Így bőre hosszú ideig egészséges megjelenésű lesz. Csillapítja a problémás bőrterületek kipirosodását, és eltünteti a kellemetlen aknés hegeket és régi bőrtökéletlenségeket.

Mely összetevők biztosítják a szükséges hidratálást és az egészséges bőrt?
Levendulavíz - Hydrolina és a Hydrobiotic - Levendula & Borsmenta posztbiotikus komplexe hidratálja és szabályozza a bőr pH-értékét, ami a szép és egészséges bőr kulcsfontosságú tényezője. A Lentimyrt posztbiotikus komplexet a növények gondos erjesztésével, innovatív technológiával állítják elő. Különféle szinten javítja a bőr barrier funkcióját a bőr mikrobiótájának kiegyensúlyozásával – nem károsítja a bőrön lévő jó baktériumokat és aktívan küzd a rossz mikroorganizmusokkal. A Lentimirt hidrolipid filmet képez - a bőr "testőre".

Garantáljuk, hogy ez az a termék, amire valóban szüksége van! Tegye meg az első lépést az egészségesebb bőr felé az InaEssentials segítségével!

 

És íme, mit gondolnak ügyfeleink, akik „aktiválták a fekete kódot”:

Alig várjuk, hogy megtudjuk, hogy már beszerezte-e! A cikk alá írja meg megjegyzésben, nagyon hálásak leszünk!

Azt szeretnénk, hogy részese legyen a folyamatnak.

otthon elkészíthető agyag maszk
Miért készítettük a Maskinát porként? Mert azt akartuk, hogy érezze az igazi örömét annak, hogy valami jót tesz a bőrének.

Abban egyetértünk, hogy sokkal egyszerűbb készterméket kapni, de hát nem szórakoztató házilag elkészíteni a Maskinát? Ajándékozza meg bőrének egészségét. Mi jobb ötlet, mint természetes bolgár termékeinkkel ezt megtenni? Mindössze annyit kell tennie, hogy megfelelő mennyiségű Hydrobiotic-ot és Black Maskinát összekever, és élvezi a pillanatot.

Talán azon tűnődik, mi a megfelelő konzisztencia.

Találja meg az Önnek megfelelőt – a Maskinánk másik előnye. Azt tanácsoljuk, hogy a keveréket ne legyen túl folyós, így könnyen felvihető. Hagyja a bőrön 7-15 percig. Könnyű masszírozó mozdulatokkal öblítse le meleg, végül hideg vízzel (a pórusok bezárása érdekében), és ne felejtse el utána hidratálni a bőrt Hydrobiotikumunkkal.

A BLACK KÓD 10% KEDVEZMÉNYÉNEK aktiválásához csak másolja be ezt a BLACK10 kódot, és használja a következő rendelésénél. Alig várjuk, hogy találkozzon ezzel a vad duóval mitesszerek, pattanások és zsíros bőr ellen!
Legyen az InaEssentials család tagja most egyetlen kattintással!
Látogassa meg weboldalunkat az alábbi piros gombra kattintva:

📌 100% pénzvisszafizetés - Kérdések nélkül 📝
2021 óta a "vásárlónak mindig igaza van" politikát követjük. Ez azt jelenti, hogy teljes pénzvisszatérítést biztosítunk, ha nem elégedett a termékeinkkel :)

InaEssentials

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.