növényi-hydrolat-InaEssentials

Tudtad, hogy az összes növényi vizünk hydrolat?

Mi a különbség a közönséges növényi víz és a hydrolat között?

 

A közönséges virágvíz legtöbbször víz és illóolaj keveréke. Az esetek többségében az olaj nem oldódik vízben, ezért az ilyen termékeket emulgeálószerekkel vagy szolubilizálószerekkel kell kezelni. Így végül nem érik el a kívánt hatást. Ráadásul olyan tartósítószereket is tartalmaznak, amelyek nem tesznek jót bőrünknek.

Ha a bőrödet a lehető legjobban szeretnéd kezelni, mindenképpen javasoljuk, hogy csak hidrolátot használj. A hidrolát egy olyan virágvíz, amely az adott növény friss leveleinek vagy virágainak vízgőz-desztillációjával jön létre.

Az így desztillált vizek olyan illóolaj-molekulákat tartalmaznak, amelyek vízben oldódnak, és így a desztillált gyógynövények nagyszámú aktív gyógyító tulajdonságait tartalmazzák. Éppen ezért sokkal nagyobb hatással vannak a bőrünkre.

növényi-hydrolat-InaEssentials

 

Az igazán jó minőségű hidrolátok nem tartalmaznak semmilyen vegyszert, és nem igényelnek tartósítószert sem. Felmerülhet benned az a kérdés, hogyan lehetséges az, hogy nem romlanak meg, ha nem tartalmaznak tartósítószert? Az InaEssentials hidrolátumok esetében ez egyszerű! A növényeket speciális technológiával desztilláljuk, amely a legkisebb szennyeződéseket is felfogja. A gyógynövényi főzetet úgy zárjuk le, hogy a levegő ne okozza a termék oxidációját. Emellett gyógynövényeinket vegetációjuk tökéletes pillanatában és a nap megfelelő szakában szüreteljük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy természetes illóolajuk a legmagasabb százalékban van.

Természetesen fontos, hogy Ön is megtegyen mindent annak érdekében, hogy a termék élettartama a lehető leghosszabb ideig megmaradjon. Azt tanácsoljuk, hogy a palackokat felnyitásuk után megfelelően tárolja. A közvetlen napfény és a nagy meleg egyáltalán nem tesz jót nekik, mint minden kozmetikumnak. 

Hidrolátjaink másik nagy előnye, hogy az illóolajok desztillációja során a klasszikus hidrolátok a piacon „másodlagos” termékként jönnek létre. Ezzel szemben az InaEssentials hidrolátokat a növények elsődleges desztillátumaként állítjuk elő. Ez azt jelenti, hogy a növényből nem külön állítjuk elő az olajat, és külön a virágvizet, hanem egyenes hidrolátot készítünk. És ez csak egy dolgot jelent - még nagyobb mennyiségű aktív és gyógyító tulajdonsággal rendelkeznek ezek a termékek.

 

HOGY HASZNÁLJUK ŐKET?

 

A kiváló minőségű hidrolátok tiszta természetes tonikként szolgálnak, és számos olyan hatóanyagot tartalmaznak, amelyeket még a legdrágább kozmetikumokban is nehéz megtalálni.

Egy jó és hatékony tonik a napi bőrápolási rutin része kell, hogy legyen. A tonikokat megfelelően kell felvinni a megtisztított bőrre. Termékeink feladata a bőr tonizálása – vagy más szóval felkészíteni a bőrt az ápolás következő lépésére. A termék tisztítja a bőrt, de mindenekelőtt puhítja és hidratálja a bőrt a szérum vagy krém felvitele előtt, ami így a tonik tulajdonságainak köszönhetően jobban felszívódik. A tonik összehúzza a pórusokat, világosítja és kiegyenlíti a bőrtónust.

növényi-hydrolat-InaEssentials

És alapvetően attól függően, hogy melyik tonikot választod, a termék egy másik funkciót is betölt. Széles kínálatunkban különféle bőrproblémákra talál hidrolátot - levendula hidrolát aknéra, kamilla ekcémára, menta zsíros bőrre stb. Kínálatunkban nem csak a bőrre, hanem a hajra is találsz hidrolátokat. Az InaEssentials-nél mindenki szabadon választhat, és megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt.

 

Ha nem tudja, hogyan válasszon hidrolátot, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítünk: inaessentials.hu@gmail.com
 
Kényeztesd luxussal önmagadat megfizethető áron az InaEssentials segítségével.

📌 100% pénzvisszafizetés - Kérdések nélkül 📝
2021 óta a "vásárlónak mindig igaza van" politikát követjük. Ez azt jelenti, hogy teljes pénzvisszatérítést biztosítunk, ha nem elégedett a termékeinkkel :)

 

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.