Maria Ralcheva Orbáncfű növényeket tart a kezében

A természet válasza a pikkelysömörre: Orbáncfű Hydrolina

Anyaként és vállalkozóként egyaránt értem, milyen fontos természetes termékeket használni mind magunk, mind családunk számára. Ezért örömmel mutatom be Önnek legújabb bőrápolási megoldásunkat: Orbáncfű viz - Hydrolina - Pikkelysömör és Irritált bőr kezelésére. Egy olyan termék, amelyet maga a természet alkotott és saját kertjeinkből szereztünk be, és hosszú távú megoldást nyújt a pikkelysömörre.

Orbáncfű Hydrolina
Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT

Az Utunk

Egy vállalkozás indítása sosem könnyű, azonban a férjem és a gyerekeim támogatásával létrehoztunk egy olyan márkát, amely magában hordozza a szenvedélyünket a természetes szépség iránt. Családunk együtt dolgozik azért, hogy a legjobb minőségű, organikus alapanyagokat termeljük, és büszkék vagyunk arra, hogy közvetlenül Önnek hozhatjuk el a természet áldásait.

Miért hisszük, hogy az Orbáncfű segít a Pikkelysömör ellen

Az orbáncfű hosszú története során a hagyományos gyógyászatban használt növény, amelynek hatékonysága bizonyított a pikkelysömör elleni küzdelemben. A mi Bio Orbáncfűvízünk - Hydrolina a legjobb minőségű, kézzel szedett orbáncfű virágokból készül, és kifejezetten az irritált bőr nyugtatására és hidratálására lett tervezve.

orbáncfű növény

Az e mögött álló tudomány magas antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyület-tartalmában rejlik, amelyek csökkentik a bőrpírt és csillapítják az irritált bőrt. Saját klinikai vizsgálataink során azt tapasztaltuk, hogy a pikkelysömörben szenvedők több mint 90%-ánál jelentős javulást értünk el a bőr hidratáltságában és a pikkelysömör tüneteinek csökkentésében mindössze 4 hét használat után a mi Bio Orbáncfűvízünk - Hydrolina segítségével.

Vasil Ralchev vad orbáncfű Hydrolina-t tart a kezében

Minőség a Kulcs

Az InaEssentials-nél hisszük, hogy csak a legjobb összetevőket kell használnunk, és a mi Bio Orbáncfűvízünk - Hydrolina sem kivétel. Biodynamikus módszereket alkalmazunk a termesztés során, és orbáncfüvünket olyan főzetes csalánlevéllel kezeljük, amelyet teljeshold idején szedtünk a vadon növő növények közül, hogy megőrizzük az orbáncfű hatékonyságát és erejét.

Személyes Kapcsolat

Kötelezettségünk, hogy minőségi szolgáltatást és személyes kapcsolatot biztosítsunk, és ezért mi válaszolunk minden üzenetre a Facebookon és az Instagramon. Több mint 80 000 palackot szállítottunk ki eddig, és csak 164-et küldtek vissza, büszkék vagyunk a termékünkre és annak hatására, amit sok ember életében eljuttattunk.

"Hozd be a természet megoldásait a bőrápolási rutinodba!"

A mi Bio Orbáncfűvízünk - Hydrolina használata rendkívül egyszerű, csak áztasson be egy vattakorongot a vízzel, majd alkalmazza a kezelt területeken szükség szerint. A legjobb eredmények érdekében rendszeresen használja, és élvezze azonnal a nyugtatott, hidratált bőr előnyeit. Legyen szó pikkelysömörről vagy egyszerűen csak a bőre egészségének javításáról, a mi bio orbáncfűvízünk - Hydrolina a tökéletes megoldás.

Orbáncfű hatások

Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT
A próbálkozás hitet jelent
Mi hiszünk a termékünkben, és szeretnénk, ha te is így tennél. Ezért teljes visszatérítést biztosítunk, ha nem tapastal pozitív hatást, ÉS NEM KELL VISSZAADNI a terméket. Mint családi vállalkozás, elkötelezettek vagyunk azért, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk ügyfeleinknek.
Próbálja ki a mi organikus orbáncfű vizünket pikkelysömörre. Használja a promo kódot: ina20 az első rendeléséhez 20% -os kedvezményéért.

A weboldalunkon: inaessentials.hu
👇 Klikk a gombra, hogy megtekintse termékeinket 👇
InaEssentials weboldal

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.